søndag morgen, jeg elsker dig

 

 

Det er stille. kl. er 5 om morgenen. Ja jeg burde sove, men burde findes bare ikke i mit liv. Næste uge bliver intens, så hvis ikke jeg skal kollapse er de her søndag morgener vigtige. Med my little curvy love er min rolle som designer jo blevet voldsomt udvidet. Min mission med at at fortælle om at, intet er perfekt eller måske alt er, tager bare mere og mere af min tid. Men elsker den kontakt jeg har med jer. At selvom vi måske kropsmæssigt ikke er som idealet har fortalt os længe, så kan vi godt være smukke, sexede, moderne. Det er en hård kamp. For vi er også sårbare og ikke altid vantil at se os selv sådan. Men håber inderligt at mit råb bliver hørt og i ikke bare kigger på mig og tænker, ja du er men jeg er ikke! For jo du er. Det er vi alle. Nå ikke mere fra mig lige nu. Mht. mit arbejde så er jeg ved at drukne og er alt for langt bagud. Så tiden skal bruges nu på at arbejde med design og ikke alle mine tanker om at ville styrke os kvinder, selvom det måske er meget vigtigere end det at være designer.

Så tilbage til Tegninger, måleskemaer og Hugo Helmig portræt på computeren. Alle de gamle fra Aarhus lyder i baggrunden. Mega hyggeligt.

God søndag til jer og kys fra mig

2 Comments
  1. Godmorgen, nu husker du lige st passe på dig selv i alt det her, for du har godt nok mange bolde i luften. Få noget søvn om natten ! 😉 kh Anette

  2. Godmorgen ☀️
    Elsker også søndag morgens stilhed og ro ❤
    Tak for dig og din mission….men som Anette skriver ovenover…pas på dig 🌸
    Kh Annette

Leave a Reply

Your email address will not be published.