Når naturen overmander virkeligheden

 

Ofte bliver jeg spurgt om hvad der inspirere mig når jeg tegner nye kollektioner. Svært spørgsmål, for overordnet er det vel livet. Men i morges blev jeg nærmest overfaldet af naturen. Vilde graciøse fugle der skreg efter føde, susede omkring mig alt imens istapper stolt dannede formationer, der nærmest lignede en symfoni. De var tæt på. Lidt for tæt. Det var koldt, solen dominerede og vinden bed sig ind i mine kinder. Følelsen var intens. Som når 2 elskende mødes, men ikke tør. Dragende og sensuelt. Mine fingre føltes kolde som istapper, men kunne ikke stoppe med at tage billeder.
Dette intense øjeblik var mit møde med naturen i dag. Vildt, dramatisk og intenst.

xxx Liv

2 Comments
  1. Spændende om vi kommer til at genkende noget fra denne fede oplevelse i din næste vinter kollektion?🙄 Flotte billeder

    1. Dee tror jeg bestemt. Sidder og maler vinger til print.
      Det var sindsygt og meget dramatisk😘

Leave a Reply

Your email address will not be published.