1000 tak og tillykke min lille skat med de 2 år.

Vinderen er fundet og hun har fået sin kjole.

Det blev Irene Vraa Andersen!

Men 1000 tak for alle jeres fine kommentarer, det varmer mit hjerte meget.

1000 tak og tillykke min lille skat med de 2 år.

My little curvy love fylder i dag 2 år. 2 fantastiske og taknemmelige år. I , min base står der og mange har været med fra start. I har været der når jeg blev svag. I har været der når jeg var glad og stolt og i har været der med jeres opbakning. My little curvy love er ene og alene skabt af kærlighed til jer og af jer sammen med mig. Til alle os kvinder der ofte står foran spejlet og ikke nyder hvad vi ser. Os der til tider føler os usikre og sårbare. Os der har oplevet himmelvente øjne når vi har bedt om hjælp. Os der gerne ville være moderne, sexede , klassiske og lækre. Det startede med en personlig følelse af at, jeg følte at jeg var forkert og at, jeg havde et stort ansvar. Jeg følte at jeg ikke kunne få noget tøj der ville klæde mig. Kun de enkelte styles jeg altid lavede i mine egne kollektioner, så der var noget til mig selv. For det Tøj jeg kunne lide fandtes aldrig i min størrelse 44-46. De havde måske en 44 xl, men jeg lignede en rullepølse. Blev ked af det, for så stor syntes jeg da heller ikke jeg var. Til sidst købte jeg kun tasker og sko og så de stykker tøj jeg havde lavet til mig selv. Men jeg var jo heldig. Det udbud der var, passede bare ikke til mig. Og ja der er da masser af plus size mærker, men intet der gjorde at jeg følte mig lækker, eksklusiv og moderne.
Da jeg personligt selv stod i en voldsom situation hvor mit fødenavn, min identitet blev revet væk under mig og jeg atter stod alene i min karriere, tænkte jeg meget, men ikke længe over min situation. Jeg havde et valg. stoppe som designer, eller gøre som jeg plejer, græde en dag og så tage fat. Hele den proces jeg havde været igennem med at midste min identitet, gjorde at jeg jeg var ligeglad med hvad der var smart eller ikke. Jeg var blevet ydmyget mere end de fleste kunne forestille sig. At blive revet igennem retsag, pressen og alle de søde men bestemt også mindre søde kommentarer gjorde at jeg fokusere på mig selv og mine egne behov. Pludselig følte jeg ikke længere at jeg var alene. Jeg så omkring mig selv og tænkte hov, jeg er ikke den eneste der har en stor numse, lidt mave eller store bryster. kan huske at jeg googlede en statestik over hvor mange der var overvægtige i dk. så europa og så usa. Halvdelen af os så ud som mig eller var større. Jamen hvorfor havde jeg aldrig set det. Hvorfor ville jeg aldrig acceptere at jeg selv havde kurver, men var en smuk kvinde. Jeg tænkte altid. Hvis bare jeg tabte 10 kg så ville jeg være perfekt. Men jeg er jo perfekt. for jeg er mig. plus, minus 10kg er jo ikke det der gør at jeg er mig.
I er perfekte. om i er tykke, tynde grimme, pæne for i er jer.
og med den følelse blev

MY LITTLE CURVY LOVE Skabt.

Af mig alene. Uden sikkerhedsnet, men med en vilje og følelse af at denne mission nok var min vigtigste i karrieren. For her var det ikke bare tale om at lave endnu en mode kollektion, men en kollektion der kunne få mig og mine ligesindede til at føle os smukke. At vi blev respekteret som alle andre.
Ikke at bebrejde en selv fordi at endnu en kur var mislykkedet.
I går var nyhederne spækket med indlæg om at nu er 51% af danskerne overvægtige! Dvs. at over halvdelen af os er nu forkerte.
Jeg siger ikke at vi skal være overvægtige. Men ved i hvad, vi ved det godt. Vi ved godt at det er sundere at være slanke, men af hjertet tror jeg ikke på at fordømmelse hjælper nogen som helst her i livet.
Jeg har udstillet mig selv på det groveste i denne proces. Ikke alle har været enige om at jeg skulle gøre det. Jeg har vist mit ydre, med alle de fejl jeg har følt og jeg har udleveret mit indre i procesen. Min sårbarhed, min tvivl men også min styrke. Jeg har kæmpet og fatter ikke at der kun er gået 2 år.
Her efter 2 år er jeg som kvinde, 52 år gammel. Enlig mor. Men nok gladere for mig selv end nogen sinde før. Jeg har givet slip på bebrejdelsen og jeg har fået overskud til andre end kun at have fokus på alt det dårlige ved mig selv. Det gør en smuk, Derfor er jeg nok stærkere og smukkere end nogen sinde. Og det har været svært at sige. For jeg har brugt de første 50 år af mit liv til at sige:

Vis bare jeg tabte 10 kg…

fuldstændigt ligegyldigt, spild af tid. Giver det mening? Er jeg den eneste der har tænkt hvis bare? Gud hvor har jeg mange gange stået foran spejlet og tænkt, nej jeg har ikke lyst til denne fest, eller hvad jeg nu skulle til.
Tænker du sådan? så drop det og drop det NU.
Livet er sårbart. Vi ved aldrig hvor længe vi har det og hvis bare… Fylder må du stoppe nu.
Lover dig at, ved at stoppe de bebrejdelser bliver det nemmere at leve livet her og nu.
I er så søde og skriver altid at jeg er smuk. Men i drømmer ikke om hvor ked af jeg har været over mit udseende,
Men det er slut. Derfor har hele processen med at skabe mlcl bestemt også været min egen healings proces. Hårdt og nok ikke den nemmeste proces men har ikke fortrudt 1 sekund.
Jeg har lært meget af livet og det prøver jeg nu at give videre. I kan bla. skrive til mig på magasinet Q hvor jeg har fået min egen brevkasse. skriv til mig under emne feltet breve@qmag.dk hvis du måske trænger til et skub, en kærlig tanke. Ved det er svært. Bare at skrive dette indlæg har medført mange tårer i løbet af dagen. Men også glædes tårer for jeg har klaret det. Og det er jeg stolt af.
I morgen skal jeg ind og undervise magasin personal shoppers i at være mig, dig og alle os der ikke er standard. Undervise dem i hvordan vi kan blive smukke. Undervise dem i at vi er sårbare og ikke ønsker nedladende blikke for så går vi. Det gør mig også stolt. I næste uge sætter magasin fokus på my little curvy love på alle deres social media. Hvorfor? fordi de også godt kan se at vi som kunder er vigtige at pleje! Det gør mig stolt.
Så kære lille curvy love. Jeg tror på dig. Jeg ved du kan og jeg ved at du er perfekt lige som du er.
Af hjertet tak.

Derfor har jeg lyst til at forære en af mine yndlings kjoler fra kollektionen. Den jeg tager på når jeg jeg ønsker noget der er blødt og sensuelt men som kan styles op og ned som behovet er.

Eneste du skal gøre er at gå ind på www.bloggersmission.dk og sige 2 pæne ting om dig selv.
vinderen offentliggøres næste søndag.

kys og god aften og del budskabet så godt du kan. Det er vigtigt!

Kys fra mig.
Nægter at skrive Liv på denne opdatering for det er jo ikke mig. Jeg hedder blot liv fordi jeg ikke er død, Ja dramatisk sans har jeg altid haft 🙂 Men dette er alt for personligt så derfor bare kys

151 Comments
 1. Skønt indlæg, og tro mig vi er mange der er glade for MLCL, for dit tøj sidder altid fantastisk, det er lækkert og man føler sig smuk med det på.
  Og nu til det det hele handler om 😉
  Jeg har pæne skuldre, smukke øjne og smil.
  Kram ❤️

 2. Kære Liv. Tillykke med de 2 år 🇩🇰🇩🇰
  Jeg må ærligt sige at hvor ville jeg ønske jeg var sej og ligeglad med hvad andre synes! Det lære jeg nok…..engang
  Ser jeg mig selv i spejlet og skal sige to pæne ting om mig selv, ja så tænker jeg at jeg ser en glad og velklædt kvinde.

  Ønsker dig alt mulig held og lykke fremover

  Mvh Line

 3. Kæreste Liv & My little Curvy love

  Hjertelig tillykke med jeres 2 års dag. TAK for altid inspirerede kollektioner, indslag, artikler og ikke mindst madopskrifter – det der er så specialt ved dig Liv er at der er så meget hjerte med i ALT du laver. TAK for det. Det gør at jeg altid føler mig special og smuk i dit tøj :-).

  Fortsat god fødselsdag
  De kærligste hilsner Christina Rasmussen

 4. Spot on – smukt skrevet.
  Tak for dig – du gør noget helt fantastisk for os kvinder og det handler ikke blot om kurver og mode. Du går forrest i en bevægelse, hvor kvinder kigger op og ud i verden, stolte af at være lige præcis den vi er… Og så selvfølgelig klædt i lækkert tøj 😘

 5. To ord om mig som aldrig har gået i kjole grundet min størrelse 😒

  Glad og Smilende

 6. Men hvor på bloggersmission.dk skal de pæne kommentarer skrives?
  Mvh
  Lena med de pæne øjne og smittende smil 🙂

 7. Kæmpe tillykke med 2 års dagen. Åh hvor du rammer tanker og følelser om selvbevidsthed, nogle gange selvlede og andre gange (heldigvis mere og mere) selvglæde og vigtigheden af at føle sig lækker som plussize.
  Selv om drømmen om en mindre krop stadig fylder fra tid til anden, ville jeg være ked af at undvære min store bløde booty og det at have en naturlig e-skål som supplement til mit dejlige smil og lækre store krøller. Dobbelt op på curvii, ja tak :-).

 8. Jeg elsker MLCL- stilen, og jeg ville blive ovenud lykkelig, hvis jeg skulle blive den heldige ejer af din lækre kjole.
  Jeg har sluttet fred med min krop – den bliver aldrig en str 40 eller mindre igen.
  2 pæne ting om mig selv er, at jeg elsker mine grønblå øjne og mine empatiske evner overfor mine medmennesker.
  Med ønsket om en dejlig dag.

 9. Tillykke med fødselsdagen 🎂🇩🇰😊.
  2 pæne ting om mig selv: det må være de 2 p’er – positiv og pæne øjne 🤗🍀

 10. Jeg er en glad og tilfreds kvinde på 57 år, jeg føler mig dog 37 år indeni !
  Jeg er lykkelig for at være mor og mormor, de største gaver i mit liv ❤

 11. Du gør det bare p…. godt, fedt koncept. Super vare ogsuper service.❤️

 12. Er det her man skak skrive for at være med i konkurrencen? 🙂
  2 pæne ting : mine øjne og min mund :-*

 13. Egentlig burde det jo være lige til og meget nemt, det der med at nævne to ting. For det er jo bare to ting og det er ikke meget. Men jøsses hvor er det svært og jøsses hvor er det dog åndssvagt at det er svært. For hvorfor er det svært? Jeg er grundlæggende et godt og sjovt menneske, men det er heller ikke den svære del. Jeg er egentlig ganske tilfreds med mig selv som menneske, det er bare mit hylster der er stukket af og meget lidt som jeg ønsker mig. Men hvad er så mine to positive ting…?
  – Jeg er et godt menneske, der altid prøver at hjælpe og glæde andre
  – Jeg har gode bryster. (Jeg vil langt hellere vise dem frem end min talje 😉)

  Det er SÅ dejligt med dine opslag, Liv. Du skriver som jeg selv (og formentlig også mange andre) tænker, mener og føler. Tak fordi du laver MLCL, tak fordi du kæmper men mest af alt så tak fordi du er dig. ♥️

 14. Kære Liv. Du designer klædeligt tøj til min krop. Når jeg har det på føler jeg mig feminin og elegant. Fremtidsønsket er kun at du tilføjer lidt længde på ærmer og ben 🙂
  Jeg synes at mine øjne er fulde af liv og mit smil smitter.

  1. Tillykke med de 2 år lækkert tøj 🤩 jeg har pæne blå øjne og er glad for mit røde lange hår

 15. Som jeg forstår det skal jeg skrive to pæne ting om mig selv?

  *Jeg har smukke grønne øjne.

  *Jeg gennemførte Jura sent i livet. Det er jeg STOLT af!

  Ud over det vil jeg føje til: Du er en gæv kvinde Liv (tør ikke skrive andet, da jeg ikke ved om det offentlig gøres?)

 16. 2 pæne ting om mig selv…tænker det handler om udseende- den var svær for det bli’r bedre “hvis jeg lige taber de der 10 kg” 😉, men:
  Jeg har flotte øjne
  Jeg har pæne læber

 17. Hej Fantastiske Liv

  Hvis det er lige her man skal skrive noget pænt, om sig selv – for at vinde en af dine smukke kjoler..

  Så vil jeg sige om mig selv:
  -Jeg er god til at tro på det positive og finde løsninger for mig selv.
  -Jeg er god til at rose og anerkende andre. Og jeg er faktisk rigtig god til at hjælpe andre med at tro på sig selv…..

  Hold da op……. jeg bliver helt forpuster! Tror det er første gang i mit liv, at jeg har sat ord på skrift…på den måde.

  Tak for udfordringen

  Kærlig hilsen
  Gitte

 18. Hej ❤️ Jeg håber det er her man skal skrive for at vinde den smukke kjole
  Jeg syntes selv jeg har pæne ben og smukke øjne . Og hvis man får noget tøj på som passer til den figur man har syntes jeg faktisk meget godt om mig selv . Så vil jeg også lige sige tak for dig, du laver smukt tidløst og super kvalitets tøj og jeg håber du til næste år vil lave en cardigan som du havde for ca 2 år siden , den var i merino uld og fandtes i grå og sort helt klassisk , desværre var min str udsolgt dengang men jeg har ikke glemt den for det er så svært st finde en klassisk kvalitets cardigan i plus size 🇩🇰🇩🇰🇩🇰 Tillykke med de 2 år 👏👏👏🙏🙏🙏

 19. Jeg er glad for mine runde former, de gør mig til den jeg er.
  Jeg er ikke perfekt, men jeg er mig.

 20. Tillykke med de 2 år 🇩🇰❤️
  Og så de to pæne ting om mig selv: jeg har pæne ben og en smuk mund ☺️
  Krydser fingre 🤞

 21. Syns du er ret sej og det er fantastisk kæmpet ♥️ Og flotte kjoler og frakker ♥️ Tillykke med 2 gode år🇩🇰

 22. De positive kommentarer er ofte de sværeste … jeg er en f…… god mor og jeg er perfekt som jeg er.
  P,S Jeg er allerede ejer af kjolen, og den er lækker.

 23. Tillykke til My little curvy love med de 2 år.
  De to bedste ting ved mig er min hud og nogenlunde lige tænder .
  Men er egentlig også ret glad for mine 176cm og mit evne til grin og pjat. Og så er jeg glad for jeg er så engageret i mit arbejde uanset om det på landevejen på vej til kunde eller om det er ved roret og den daglige drift i en butik. Hvert job sine glæder og udfordringer

 24. TILLYKKE Benedikte! Tillykke med det lys og håb du giver kvinder med skønne elskelige former❤️ At vi kan se lækre og tiltrækkende ud, glemme for en stund vores ekstra kilo, ved at iføre os styles med god pasform – TAK!❤️ Bliv ved med det!❤️
  Positive ting omkring mig selv, må være min store tillid til andre mennesker, og at jeg er videbegærlig😊 (Ha, hold nu kæft, hvor den “opgave” var svær!😅)

 25. Jeg er en god ven/veninde som lytter og støtter. Og så har jeg flotte øjne og lækkert hår ☺️
  Tillykke med de to år 😁👍🏻🎉🇩🇰

 26. Jeg har smukke blå øjne og så er jeg glad for at hjælpe andre. Jeg giver gerne mit brugte tøj og møbler til en der ikke har råd. Jeg bliver glad hvis jeg kan glæde andre med et godt råd eller et måltid mad. Jeg har tabt mig til en str L. Jeg er glad selvom jeg er kronisk syge og tit på hospitalet. Jeg ville være så glad hvis det bliver mig der vinder en af dine lækkere kjoler. 😊😊😊❤️🤞🍀

 27. 🇩🇰🇩🇰🇩🇰 Stort tillykke med de 2 år 🇩🇰🇩🇰🇩🇰
  Den kjole er sexy i sit udtryk og kan kun gøre noget godt for en hver kvinde. Kan se mig selv i den kjole hele sommer, håber det bliver mig med den god røv og smukke fødder.😉

 28. Hej LIVlige Benedikte
  STORT TILLYKKE med de 2 år og din vundne kamp.

  PYH og så til det svære:
  Optimistisk
  Farmor på 73 til 6 dejlige børnebørn
  PØJ PØJ fremover og 😘 Birthe

 29. ❤❤❤❤❤❤ Kæmpe stort tillykke med de 2 år ❤❤❤❤❤ Virkelig Virkelig den smukkeste gave & ikke mindst den sødeste tanke fra dig skønne Benedikte ❤❤❤❤❤ 2 pæne ting ved mig selv er mine brun/grønne øjne & mit ægte lange kobber røde hår med masser af ægte prop trække krøller ❤❤❤❤❤❤ det ville være så fantastisk hvis man kunne blive den heldige ejer af denne smukke kjole ❤❤❤❤❤ Mange Knus & Tanker herfra RIBE ❤❤❤❤❤

 30. Et fantastisk opslag fra en fantastisk Quinde som virkelig har kæmpet sig tilbage – tak for dig og dine dejlige kreationer 😊👍🏼
  Jeg har tit den tanke at så længe jeg har mine smukke øjne, mine flotte naturlige bryster og dejlige smil, så kan jeg godt gå stærk og selvtillids fuld ud af døren og møde verden 😃

 31. hjertelig tillykke med de 2 år <3
  den kjole er vild lækker og elsker designet af den <3 enhver kvinde kan bære den <3 vil elske hvis det blev min og vil bruge den til hverdag og de kommende fester <3

 32. 🇩🇰🇩🇰Stort tillykke med “barnet”🇩🇰🇩🇰❤️ Det har du gjort godt👍
  Når jeg ser i spejlet tænker jeg; Ældre, men stadig et kønt fjæs😜😜😜

 33. Tillykke med fødselsdagen 🇩🇰
  Sexet og smukke øjne, selvom jeg har mit helbred at kæmpe med.

 34. Tillykke med fødselsdagen🎉
  Altid glad og smilende☺️😉
  For tiden elsker jeg mit hår, mit ansigt som stråler og mine cruvede former😍 Min mand sagde den anden aften i et selskab, at han elsker min naturlige fyldige barm og bløde numse. Se det er kærlighed❤️ Hvis han elsker min krop, så kan jeg også lære det☺️😉❤️💋

 35. Skøn tyk manke og varme brune øjne 👁. Det har hverken kræften eller kemoen fået bugt med👊🏻. Hold humøret oppe allesammen- vi er skønne som vi er 💋

 36. Super skønt læsning og hvor har du ret ❤️. Jeg kan nikke genkendende til følelsen af at være “helt forkert” til det smarte tøj, sko (brede store fødder), håndled og fingre da end ikke alm urrem passer til mit håndled. Åh ja jeg kender godt følelsen.

  Men du bad mig nævnte noget pænt om mig selv. Jeg har et kønt ansigt og en kurvet krop og bølget mørkt hår – lidt endnu. Mit sind er positivt og empatisk og jeg er nået langt i at elske mig selv. Noget jeg har haft brug for, da jeg fornyeligt har fået diagnosen brystkræft. Allerede nu er jeg stolt og imponeret over min stærke krop og dens evne til at hele op efter en brystbevarende operation og mit sind for dets sunde håndtering af situationen. Forstå mig ret, jeg ville meget gerne ha været foruden brystkræften, men situationen har også medført, at jeg i en alder af 48 år endelig har fået øje på min krops enorme styrke og skønhed. Jeg er vild med min krops og i høj grad mit opereredes brysts uperfekte skønhed ❤️

 37. Jeg har smukke øjne og en flot kurvet timeglas form. ❤️
  Jeg ville elske at føle mig sensuel i en kjole skabt af dig😍
  Din mission om at få os kurvede kvinder til at føle os “rigtige” er den smukkeste – tak❤️

 38. Kæreste Liv,

  allerførst stort tillykke med 2 år med MLCL, hurra for kurver, skønne kjoler og lækre design, glæder mig til meget mere i fremtiden, mig klædeskab glæder sig ;.) Tak fordi du er den kvinde du er og sætter fokus på os med kurver, sætter fokus på at vi er skønne og fantastiske. TAK FOR DIG.

  Jeg er taknemmelig for min talje og mit hvide hår, fik det første grå lokke som 25 årig og nu som næste 55 er det hvidt, andre betaler i dyre domme hos frisøren og jeg har fået det af naturen. 🙂
  Kærligst Lisa

 39. Hip hip hurra og stort tillykke med fødselsdagen 🇩🇰🇩🇰🇩🇰
  Whau, en flot kjole.
  To positive “ting” om mig selv: mit positive syn på livet og min evne til at grine – ikke mindst af mig selv 😉

 40. Tillykke med livsmodet og din succes
  Jeg er modig og viljestærk og har deraf begge ben solidt plantet i jorden.
  Jeg udgyder ro, tryghed og stabilitet i mit arbejde med de unge i ungdomsklubben og i udskolingen på vores skole. Jeg elsker at være stærk og på samme tid blød og omsorgsfuld.
  En af de unge i vores ungdomsklub kiggede en dag på mig og sagde, Stine hvis man skal tro på det som Topgunn synger om, at “man ikke kan stole på en pige med en lille røv” så kan man virkelig stole på dig. Så det tog jeg som et kompliment.

 41. Stort tillykke, og tak for dig ❤🇩🇰🇩🇰🇩🇰
  Jeg er sød og charmerende, og ærlig.

 42. 🇩🇰 Stort tillykke med 2 års fødselsdagen🇩🇰, og al det bedste for fremtiden 🇩🇰👏😘

 43. Stort tillykke med de 2 år 💕🇩🇰🎉🎂🎈😊
  Er vild med din ærlighed og kan følge dig og dine oplevelser 💖😉 Held og lykke fremover

 44. Fantastisk indlæg. Synes det er SÅ fantastisk det du gør!

  Og jeg skal skrive 2 pæne ting om mig selv? Jeg har smukke blå øjne og et fantastisk smil. Og som bonus kan nævnes, at jeg er en fighter! 🙂

 45. Jeg har stadig kurver, som jeg er tilfreds med trods en en fedmeoperation, som var det bedste valg i mit liv, og så har jeg store blå øjne, som jeg elsker at pynte med en lækker daglig omgang makeup💋😄

 46. TILLYKKE MED DE TO ÅR. På næste lørdag fylder jeg 68 år, og jeg har fulgt dig på facebook, elsket og købt dit tøj, fra det kom frem. Jeg føler mig ung og godt tilpas i tøjet, og kan stadig lide mig selv, når jeg ser mig selv i spejlet.

 47. Kære Liv, tillykke med dit hjertebarn. Vi er mange der er lykkelige for du tog springet 😉
  To pæne ting om mig må være smukke øjne og lækkert hår 😉
  God weekend

 48. Stort tillykke med de 2 år og mest af alt tillykke med at have stået fast på dig selv og med at være kommet ud på den anden side som en stolt lysende kvinde 😊.
  Jeg er str 48, har fede lår og hængedelle på maven….men jeg har også skønne runde bryster, en dejlig bootie, smukke grønne øjne og stort lækkert rødt hår…..og jeg er stolt af i en alder af 44 endelig at kunne sige, at det er smukt og dejligt i sin helhed 🙂

 49. Hej og tillykke med de 2 år. Du er for sej, og selv om jeg egentlig godt ved jeg har en masse kvaliteter, så er det ofte de ekstra kilo jeg fokuserer på. Jeg har flotte øjne og så elsker jeg mit hår. Tak for du sætter fokus på det at være anderledes. Mvh. Monica

 50. Stort tillykke med de 2 år 🇩🇰🎉
  Jeg har smukke kurver og virkelig god humor 😍😀

 51. Kære Liv
  Stort tillykke med dit firmas 2 års fødselsdag, men endnu større tillykke med at du har magtet at komme igennem den hårde kamp som du har været og måske stadig væk er i gang med. Hvor er du sej og et kæmpe forbillede for mange. Dette ikke kun fordi du kæmper for os med kurver, men også fordi du viser at det kan betale sig at sætte sig et mål og kæmpe for det. Du er gjort af noget stærkt stof 😉
  Når jeg skal skrive to positive ting må det være lange ben og pænt hår. Ikke lige frem en nem opgave at få, men det viser endnu mere hvor meget du rammer plet hos os andre 👍🏻
  Endnu en gang rak for dit vigtige indlæg.
  🍀🤞🏻

 52. Hjertelig tillykke🇩🇰🇩🇰🇩🇰 At komplimenterer andre er også vigtigt❤️ Du er unik og smuk! 2 ting om mig selv💃 Min åbne og rare personlighed, og mit smilende og kønne ansigt👱‍♀️

 53. Tillykke med de 2 år, glæder mig til at se hvad du finder på i fremtiden. Jeg har næsten altid været glad for mine fregner og min næse, min mor sagde at jeg skulle være stolt af den. Dertil syntes jeg at jeg er en meget empatisk person og er beskyttende overfor mine nærmeste og jeg vil kæmpe for dem, hvis de er blevet gjort noget uret imod dem. ❤

 54. Empatisk og en virkelig god veninde. Og på den ydre front er jeg vild med mine små fødder 😉

 55. Tillykke med de 2 år. Du er en sej kvinde, og at du deler din historie er stærkt.
  Jeg er selv et kærligt og omsorgsfuldt menneske, og er ved at lære at sætte sunde grænser.
  Ville elske en kjole som denne <3

  Kærlige kram til dig
  Anja

 56. Hvor søren blev min første kommentar af??
  Nå prøver da bare igen..😉
  Først tillykke🇩🇰
  Og så to gode ting.. jeg føler mig elegant, ranker ryggen lidt mere, når jeg over kjolen også svinger min sort/hvide mlcl frakke😍
  Mine frodige kurver(som min kommende mand elsker så højt, at han også har fået mig til at holde ud og af😉

 57. Mit gode humør, min runde bagdel og glæden over livet ❤️.

  Tillykke med de 2 år og forsat held og lykke med DIN virksomhed ❤️🇩🇰

 58. Tillykke med de 2 år, det er en vigtig mission du er på. Jeg kan sagtens genkende det du skriver om kampen mod mig selv. Så i kærlighed til mig selv vil jeg sige at jeg har det mest smittende og charmerende smil og jeg har lækre fødder.

 59. Jeg har smukke øjne i brune grønne farver så har jeg smukke ben..dejlige bryster og er empatisk glad og tilfreds …

 60. Tillykke med de første 2 år, glæder mig til de næste mange år.
  Det bedste ved mig – er at jeg har accepteret mit udseende med fordele og ulemper. 🙏
  Derudover så er det mine forholdsvis små ører samt mine hænder. 👍

 61. Tillykke mef de 2 fantastiske år! ❤🎂
  Uh det er svært at skrive noget pænt om mig selv.. Men pænt smil og glimt i øjet 😉

 62. Er så mega stolt af mig selv og den livsstilsændring jeg er igang med. Indtil nu er det -13 kg. Jeg har fået mit ungdoms ansigt tilbage.
  Tillykke med de 2 år.

 63. Noget pænt om mig det har været svært i mange år, men jeg er nu ved at nå dertil hvor jeg ka ane målet forude. Jeg er kvinde, mor, hustru, fighter, triathlet og smuk helt ind til sjælen. Jeg er stolt af den kvinde jeg er blevet fordi jeg gik igennem helvede for at nå dertil. Til stadighed er mine ord “ Never Settle for anything less Than butterflies 🦋”

  Tak for dig Liv – ønsker dig den bedste weekend 🙏🏻

 64. Jeg elsker opfordringen om at ma skal skrive positive ting om sig selv. Jeg synes da heldigvis der er flere end to. Men det er fandme vigtigt at give sig selv nogle komplimenter ind i mellem. Nå men til mig selv Lise vil jeg fortælle “Du er intelligent og du er nysgerrig”

 65. “I love it”❤️
  Omsorgsfuld, empatisk. Og ser knalg godt ud når kåret er sat og make up er lagt💕😘

 66. Som 50 årig er jeg mere modig end før, selvom jeg er større end nogensinde før. Jeg har langt om længe fundet ud af, at min skønhed findes et helt andet sted end i om jeg er slank eller ej.så jeg tør – tør gå all in med farver, kjoler der sidder tæt, store struttende kjoler og lækre kjoler med fald, simpelthen fordi jeg elsker at have kjole på! <3

  Og så har jeg store smukke brune øjne.

  Dejligt at se hvor du også tør og gør. <3

 67. 2 ting alligevel? 😉
  Ja da – here it comes;
  1: Jeg er simpelthen SÅ sej – er igang med at blive en vildt god udgave af mig selv, sammen med en personlig træner 👍🏼💪🏼
  2: jeg er rigtig god til at vælge tøj, som klær mig!

  – fantastisk blog… elsker den ♥️

 68. Jeg kunne nok finde på en del ting..
  Men jeg er selv stolt af at jeg tog et valg for 2 år siden som gav mig mere tid med min søn og mand og som gjorde hele mit liv pludselig var værd at leve. Jeg fravalgte karrieren for at tage mig af mig selv. Fik en operation så jeg nu har tabt rigtig mange kilo.
  Jeg har flotte øjne og elsker de kan skifte farve mellem helt brune og grønne ❤️

 69. Jeg elsker at du laver smukt tøj til kvinder i flere størrelser. Jeg er ofte helt flov, når jeg står og skal have en xl, som så endnu måske sidder stramt. Jeg orker ikke de fleste mærker til større kvinder – har ikke lyst til at gå i tøj, der sket ikke passer til mig m dårlige flagerende snit 🙄
  Så nu krydser jeg fingre for at vinde 😉 hmmm jeg synes faktisk at jeg er køn og charmerende 😊

 70. Hej skønne kvinde .❤ 2 ting om mig selv . 😃 dejligt smil og pæne ben . Din kjole vil få mig til at stråle 🙆

 71. Kæreste Liv
  Hjertelig Tillykkr med de 2 år – Elsker dit tøj , dine opslag , som tit får en ,til at tænke lidt mere. – lærerigt .
  Jeg er meget lattermild.. Jeg er meget sensitiv 🌸.

 72. Tillykke med de første 2 år Liv 👏👌👍😘
  Jeg er glad for min runde krop og glad for, at dit design incl. den lækre sorte kjole gør, at jeg blir endnu gladere, når jeg har det/den på 😘💋

 73. Tillykke med 2 års fødselsdagen 🎉🎆 Jeg ville elske at vinde den kjole og jeg tror den ville klæde mine flotte, lange ben og pæne numse 😘

 74. KÆMPE STORT Tillykke herfra ❤️ Elsker at følge med på rejsen …. Udstråling og dejligt humør er vist det bedste ved mig. Ville dø for en skøn kjole, som jeg har luret på flere gange. Men har ikke så stort et tøjbudget 🌸🌸🌸

 75. Du er virkelig inspirerende, tak for det.

  Jeg er meget omsorgsfuld og empatisk, så har jeg mega lækkert hår og smukke øjne 🙂

 76. Tillykke med de 2 år. Sikke en rejse, du er nået så langt.
  2 pæne ting om mig selv…. ja jeg er positiv og har en god udstråling….

 77. Hjertelig tillykke med de 2 første år. 🇩🇰🎈
  Jeg glæder mig til at stifte bekendtskab med dit flotte og smukke tøj. Skal i år til et bryllup og hvor ville jeg elske at bære en af dine smukke kjoler. Tak for dig 🌸
  Om mig selv…. jeg har smukke øjne og et sødt smil

 78. ❤️ Stort tillykke – ville ønske at jeg kunne sige at jeg elsker alle mine former, der er jeg ikke endnu, men jeg har en skøn personlighed og dejlige bløde bryster, som ville komme til sin ret i din flotte kjole👍🏻

 79. Stort tillykke med de første to år og tak for alle de inspirerende blogindlæg, du har skrevet. To ord om mig selv? Det må være godt humør og velplejet hud 🙂 <3

 80. 🇩🇰❤️stort varmt tillykke med de 2år
  2 positive ting om mig selv
  Efter evig higen yoyo vægt er jeg endelig kommet til efter 40 år elske mine former
  Glæden ved at viser min barm og hofter i kjoler med bælte og se i spejlet være tilfreds – der er nemlig kun en af mig❤️
  Tak for at dele dine tanker glæder mode og oplevelser knus

 81. FANTASTISK FLOT KJOLE 😍 Ville elske at vinde den, så håber håber håber…🍀
  2 positive ting om mig selv må være mine øjne og mit blonde hår

 82. Tak for et meget relevant indlæg, og tillykke med de 2 år.
  Hvis jeg kun skal nævne to pæne ting om mig selv, så er det, at jeg er ekstrem omsorgsfuld og vedholdende;)

 83. Stort tillykke ned de 2 år🇩🇰🇩🇰🇩🇰🇩🇰 Tak for smukt design.
  Jeg prøver at være ved andre som jeg gerne vil have andre er ved mig. Jeg er omsorgsfuld og empatisk.
  Og så har jeg da god røv og talje. 😇😇😇

 84. Stort tillykke med de to års fødselsdag. Du har ramt plet med dit smukke og lækre design, og bringer glæde, inspiration og selvsikkerhed ud til et hav 😊
  – to ting jeg kan li ved mig selv; selvværd og sommerfregner (selv om jeg er fyldt 50) 😃

 85. Jeg er smuk og har en skøn kurvede timeglas figur.
  Tillykke med de 2 år og tak for din mission 🤗🤗

 86. Stort tillykke med de første 2 år😊 jeg har den sejeste højde og flotte arme 💪.
  Super flot tøj, som du designer 🙏

 87. Kæmpe tillykke med de fantastiske 2 år,du er en stor inspiration for mange kvinder med kurver,i alle aldre. Min ældste datter er også en curvy model og derfor skal hun have denne fantastiske kjole hvis jeg vinder,men derfor kan jeg jo godt skrive 2 ting om mig selv 😀
  Jeg er en givende og bredtfavnende menneske 😀

 88. Stort tillykke 🇩🇰
  Jeg er vild med dit tøj, det fremhæver mine kurver på den gode måde!
  Er glad for min talje, bryster og mås❤️

 89. Allerførst TILLYKKE 🇩🇰

  Jeg kan godt lide min røv og mine bryster – især i kjoler! Og jeg ville elske at bære dit skønne design😘👍🏼👌🏼👏🏼

 90. Hej MLCL, tillykke med de to år. Jeg nyder at sælge dit tøj i butikken hvor jeg arbejder. De to pæne ting jeg vil skrive her er, jeg synes jeg er pæn, og jeg er anerkendende og et rummeligt menneske. Jeg elsker den kjole som jeg kan være heldig at vinde, og jeg ville være lykkelig da den er overdrevet lækker!

 91. Tillykke med de to år 🇩🇰

  Om mig fysisk: Jeg er glad for mit hår, mine øjne, mine fregner og mine kvindelige former. Mentalt: Et nogenlunde lyst sind, intelligens og evne til at sige nej – i det mindste engang imellem 😊

 92. Kæmpe tillykke med de 2 år! Så sejt gået ☺️
  To ord om mig: mine former og mit nye flotte korte hår

 93. Samvittighedsfuld og sjov! Sej rejse du har været på, og det er dejligt for os det resulterede i dette!

 94. Tillykke med de 2 år.
  To pæne ord om mig selv. Det da nemt – eller 🤔.
  Det bør jeg blive bedre til. Hmm det pæne om mig selv må da være mit smilende væsen og fantastiske humor. Kh Rikke

 95. Tillykke med fødselsdagen, My little curvy love.
  Du har fuldstændig ret i at vi er perfekte som vi er. Vi er ustoppelige så længe vi hviler i os selv og så længe vi er uimodtagelige for verdens krav og idealer. Jeg vil vove den påstand at jeg er min egen værste fjende; hvis jeg har et højt selvværd så bliver det en god dag. Hvis mit selvværd er lavt kan jeg væltes af andres meninger. Så når alt kommer til alt, er MIT humør, selvværd og selvtillid det der skaber dagen. Jeg skal bare huske mig selv på at jeg er perfekt som jeg er!!
  To gode ting om mig selv; mit gode humør og positive indstilling til livet.

 96. Er endelig ved at finde mig og min krop. Efter år med “jeg skal være tynd, som modellerne” “ jeg skal tabe mig” “jeg er kun attraktiv, hvis jeg har en spændstig krop”. ENDELIG efter så mange år…. så er jeg her og har endelig opdaget, at den eneste, der har været hård mid mig og mit kropsbillede – er mig!
  Så! Jeg er god til at blive mig og så lykkelig for det…
  håber at det er nok til at vinden den smukke kjole. Som Nike skal være en L 😃

 97. Kæmpe stort tillykke 😀

  Tror vi er rigtig mange, der kun finder “fejlene” ved os selv – så tak for at “tvinge” mig til at se mig selv i spejlet.
  Ooooog… Jeg har faktisk smukke øjne og jeg kan godt li’ de fine linjer omkring mine øjne.
  Hvis jeg kigger indad, så ser jeg en følsom, sårbar, empatisk sjæl – der egentlig ikke har været ret sød ved sig selv i mange år.
  Så ved du hvad? I dag vil jeg kun gøre gode ting ved og for mig selv!
  #BringItOn ❤

 98. Jeg har gennem de sidste par år set dine opslag omkring dine kampe – de er bare poppet op .. Efterhånden begyndte jeg at nærlæse dem – du fangede min interesse. Du fandt dit eget ståsted igen, og kæmpe tillykke med det 🙂 Dit tøj har jeg også fået øjnene op for nu – det er virkelig lækkert og feminint . Hvis jeg skal sige noget godt om mig selv – så er jeg bare smuk hele vejen igennem – også med de 10-15 kg der kom ekstra på mine sideben efter rygestop. Jeg er ved at vænne mig til tanken om at de fleste nok bliver hos mig, og det gør mig faktisk ikke mindre smuk – det handler bare om at finde det rigtige tøj der understreger kurverne <3

 99. Dejligt indlæg – jeg er nogle gange bedre tilpas i min krop end andre, efter en tosset skilsmisse for tre et halvt år siden, tabte jeg mig, og kom ned i en fin vægt, hvor jeg havde det rigtigt godt, men må erkende at jeg spiser på mine følelser, og ensomhed og manglende selvtillid gjorde at jeg spiste mig op igen til en str.48 – jeg accepterer at det er sådan jeg er lige nu, og klæder mig altid i ting jeg føler mig godt tilpas, heller købe en kjole der er dyr, men som sidder godt, end noget billigt fra H&M – nu er jeg gået hen og er blevet småforelsket, og så behøver jeg ikke spise på følelserne mere, fordi der er lige pludselig en der ser mig, og opfylder nogle behov jeg havde glemt jeg havde. Det er fantastisk, og så har jeg det også godt i min krop, og lige nu taber jeg mig, uden at jeg tænker over det – så total win – win.
  De bedste ting ved mig er mine løber og min numse, selv om den er stor er den flot;)

 100. 1.Jeg har lært at elske mit eget selskab og vælger derfor og derfra omhyggeligt selskabeligheder/fester/sammenkomster
  En STOR gave jeg har givet mig selv❣️
  2.Efterlever endelig mit Motto:”Love me-or leave me”= fremelsker autencitet
  Tidligere elskede jeg at gå i kjole
  denne “cool curvy” kunne være porten til igen at bære en
  GurliMaya tlf 20250925

 101. Tillykke med MLCL 🇩🇰🇩🇰 To år med smukke ord og opløftende designs til os med former👍 Tak fra Gitte med pæne ankler og et sødt smil 🤗

 102. Tillykke med dagen 🇩🇰🇩🇰
  Jeg er glad for at mit smil får andre til at smile og at det når op i mine øjne ♥️

 103. Kære Liv,

  Tillykke med de første to år.
  Jeg kan sige om mig selv, at jeg er modig (20 år som selvstændig).
  Og jeg er har en højt udviklet intuition (vigtigt redskab i mit arbejde som gestaltterapeut)

  Synes din kjoler er så smukke.

  Gode hilsner
  Annette Jønsson 😉

 104. Tillykke med de 2 første år. Du er en smuk og sej kvinde
  To ting jeg kan lide ved mig selv: er via arbejdet med mig selv, bla via Enneagrammet blevet en mere rummelig accepterende person – også overfor mig selv og så syntes jeg, at jeg har smukke øjne

Leave a Reply

Your email address will not be published.