Kreativt rod kan skjules nemt i et børneværelse…

Mit lille yndlingsmenneske er en pige der lige er fyldt 11 år. På nogle måder ligner hun meget sin mor og iøvrigt mange andre. Hun elsker at gå i gang med en masse projekter på en gang.

 

 

Desværre ligner hun også sin mor når det så handler om at holde orden i rodet. Bliver nemt uoverskueligt. Reolen bugner af kreative projekter. Sy ting. Noder. Tegninger. Farver og jeg kan blive ved.  Ligner mildt sagt en bombe. Men husker selv hvordan min mor sagde til mig. Benedikte nu ryder du op inden du går i seng. Skete nærmeste aldrig for så var jeg igang med noget andet og havde glemt alt om det første. Ja jeg er stadig rodet, men det er nok en del af min personlighed og den har min datter så også. Men i stedet for at råbe tænkte jeg at, hellere finde en måde at skjule kaos på.

 

 

De 2 At bo reoler hun har blev sat oven på hinanden. Et grønt ikea gardin i velour blev forvandlet til et forhæng. Ligesom i gamle dage hvor man havde de der gardin snore i sommerhuse med spiral, til forhæng i køkkenet.

 

 

 

Syede en løbegang, en krog i enden og vupti var rodet væk.

 

 

Nu var der så bare et problem for da vi fjernede en hylde at der var en hvid streg i det lyserøde. Mor havde ikke mere af den rosa farve, men en skøn vinrød jeg lige har malet en anden væg med, kunne derfor blive en mørk sej stribe i det tøsede. Ok blev ikke helt skarp, da jeg jo ikke havde den rosa farve, men pyt, vi syntes det så tjekket ud.

Og Bartholine blev glad.

 

 

 

Bamserne indtog deres plads og forskellige puder blev syet i de samme toner, så pludselig på et et par timer,  blev et lille pige værelse forvandlet til et hyggeligt nyt værelse med lidt mere orden og plads til nye projekter.

 

 

 

kh.

Liv

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.