Mit bukse traume

 

Mit bukse traume
Pr. Definition hader jeg bukser.
Man skal jo nok ikke være Einstein for at regne ud at bukser ikke er min yndlings beklædningsdel, men at kjoler klart går en som No.1
For mig bliver bukser noget der ofte er usexet, konet og på ingen måde sejt eller feminint.
Noget hvor jeg når jeg ser dem i gade billedet tænker, nej smukke dig. IKKE de der bukser. Du ligner en lille prop. Af med dem. Gør intet for dig. Måske derfra mit bukse traume kommer. Og jaja erkender, bukser er praktiske, men pæne er de ofte ikke til kurvede kvinder.
Jeg har dog altid elsket det der herre look alla suite til andre,men aldrig fundet dem til mig. Ofte er de gået alt for højt op i talje. Gaber bagtil, da min numse ikke er flad og min talje måske er for lille i forhold til numsen og der derfor skabes et hulrum mellem talje og numse 🙂
For stramme i lårene, for korte eller bare siddet dårligt, hvis de skulle passe mig. På en eller anden måde har jeg bare syntes at bukser var fedt til en str 36-38 numse men ikke min 44-46
Nej tak.
Derfor besluttede jeg at jeg til denne sæson måtte udfordre mig selv. Jeg ville lave et par bukser hvor jeg følte mig sexet og hvor der var plads til min numse og lår. Der lignede en klassisk herre buks fortil. Glat og med skrå lommer men med en elastisk løbegang bag der gjorde at de kunne hives ned og gøres lige så lavtaljede som jeg havde lyst til. Og ikke efterlod hulrummet bagtil.så nu har jeg lavet et par der har fået følelsen tilbage af at jeg også godt kan se lækker ud i bukser
Lavet dem i 2 variationer. Den med striben der er super cool og sporty og så en klassisk version uden noget, bare noget i sig selv.
Kvaliteten er min klassiske travelsuite der falder tungt og ikke krøller meget.
Her har i så mit bud der har fået mig til at springe i en buks

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.