Sig nu ja tak til den krop

 

Noget af det der måske har været det mest grænseoverskridende for mig i hele min proces med my little curvy love, har ubetinget været at blive fotograferet i stramt tøj der fremhæver min kurvede facon. Tror mange kender til den følelse af at tænke, nej så kan man se den delle der sidder i siden ved hoften. Det kan jeg ikke! Eller ej så ser man mine store bryster eller tykke lår. Eller ej det kan andre, men ikke mig. Når jeg så sidder og ser på et billedet , sidder jeg og leder efter alle de fejl jeg selv syntes jeg har. Men gud hvor er det spild af tid. For jeg ser jo også en stærk, smuk kvinde. Det er da fuldstændigt ligegyldige betragtninger. Se dog på helheden. Fokuser på det positive. Hvorfor ikke favne den krop vi nu har. Jeg kommer ikke ud af en familie der har tendens til overvægt. Det er altid kun været mig der har haft de store bryster og de brede hofter. Vi har grint lidt af det og talt om hvorfor fordelingen ikke kunne være spredt lidt bedre ud 🙂 vi er dog 4 søstre. Men det hjælper jo ikke at kigge på dem. For kommer aldrig til at se sådan ud. Så ja måske handler min mission om at, vi kvinder skal se os selv som seje, moderne, sexede og smukke, også om at jeg selv skal lære at favne mine kurver på godt og ondt.
Og tro at hvis vi gør os anonyme så opdager man ikke vores kilo…
Det er da bare så spild af tid. Så skal vi ikke bare rette ryggen. Se på helheden og nyde at vi alle er lækre med eller uden ekstra kilo.
Kys fra mig

Denne kjole i draperet jersey hedder iøvrigt style 502-5000 og koster 999 kr. bæltet findes i mørk sølv og guld til 449 kr.

www.mylittlecurvylove.com

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.