Mette

Mette

Hej! Jeg hedder Mette og jeg over-tænker…meget. Jeg er også over-positiv, over-spiser, over-griner, over-elsker og meget andet, hvor du kan sætte ”over” foran.  Balance er ikke ligefrem noget jeg har mestret endnu.

Jeg er født i 1982 i Skagen, men bor i dag på Sjælland, hvor jeg er mor til nogle skønne drenge, bonusmor til endnu flere skønne drenge og en ung kvinde, som næsten er jævnaldrende med mig, så lad os hellere kalde os for veninder.

Alt i alt har min mand og jeg 7 børn og 2 børnebørn imellem os.  Jeg er hustru til Allan, som er 19 år ældre end mig, og min allerbedste ven. Vi har i vores 14 år sammen haft vores del af op-og nedture, men vi har holdt sammen, og jeg er i bogstaveligste forstand vokset op i vores forhold. Jeg havde egentlig ikke regnet med, at jeg skulle opleve en kærlighed, som den jeg har til Allan, og jeg er dybt taknemmelig for det liv vi har skabt. Vi har sammen lavet et dansk juiceri på Lolland, hvor vi (helt objektivt) laver Danmarks lækreste WiSH juice!

Jeg har også to sister-wives. De er min mands eks-kone/eks-kæreste, og de er nogle vidunderlige kvinder, som jeg har lært meget af og som beriger mit liv. Livet har sat os sammen, og vi har haft alle muligheder for at fravælge hinanden, men vi gjorde det modsatte. Vi er meget forskellige, og alligevel meget ens.

Derudover er der mine veninder. Min tribe. Alle kvinder skulle have veninder som mine, for de er  fantastiske, ægte, varme, kærlige, sjove, kloge og generøse. Vores venskaber er grunden til, jeg har lyst til at skrive denne blog. Mit håb er, at vi herinde kan lave vores egen online-tribe af skønne, stærke kvinder, der bygger hinanden op.

Jeg glæder mig til at dele livets oplevelser med jer. Mit liv er som alle andres uperfekt, lykkeligt, sørgeligt, rodet, vildt, kedeligt, dybt og lærerigt, og jeg vil bestræbe mig på at dele mine oplevelser fra et ærligt sted, så vores læsere forhåbentligt kan genkende sig selv og sit eget liv i mine indlæg.

Kærligst Mette