Min Kamp, min mission og mit håb

Sårbar. Lidt sprød idag. På vej til Vejle for Charlott and me. Skal tale for 130 skønne kvinder i aften om min mission, min styrke men også min kamp. Mit håb for fremtiden, men også deres fremtid. Håber lidt at de ved at, se på mig og min rejse, også kan se deres, fra hvor de står i livet.
Men det gør mig også nervøs. For jeg er jo ikke professionel foredragsholder. Jeg er blot mig. Designer, mor, rodehovedet, kvinde, stortalende, hudløs, reflekterende, blæksprutte, iværksætter, sej, ukuelig, blogger, brevkasse redaktør, veninde og vist også en masse andet🙈🤣😬
Vil de kunne genkende sig selv i mine ord, tanker og handling? Det håber jeg. For grunden til at, jeg gør dette er ene alene for at vise at, selvom man er en umuligus som mig, så kan man meget mere end vi tror. Og forhåbentligt gør det at, flere vil slippe tøjlerne og tænke Yes jeg kan godt og jeg gør det og
PS. Ja jeg vejer måske for meget, men jeg er pisse lækker!
Hvis bare en tænker sådan om sig selv vil min dag blive en god dag.
Skal lige at aflevere barn i skole, nå at cykle 30 km med Camilla inden den hedder Vejle 🙈😬🧘🏻‍♂️🚵‍♀️🚴‍♂️
For sådan er livet jo også. Fuld af kamp og kærlighed på alle planer 🙂

Kys og god dag fra mig.

xxx Liv

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.