Overspringshandlinger er guld vær

Midt i mit virvar af tanker, stoffer og farver, skrider jeg ned og får lavet vipper hos Caroline Mathilde Minghlani. Som en teenager der forlader sine bøger når de læser til eksamen, fordi de bare har SÅ brug for en pause. Mor du bliver NØD til at forstå at jeg skal se xxxxx og mor siger, NEJ bliv på dit værelse og læs😡🤪❤️ Jamen ellers kan jeg ikke læse🙄
Og her er det så at jeg er som teenageren! Mor du kan nok forstå at jeg ikke kan sidde og lave smukke ting hvis jeg selv er grim 🤪🤪🤪
Så derfor skrider jeg da lige ned til take care hos Caroline og bliver pæn😂😂😂
Jeg kan jo ikke arbejde hele natten i mørket ellers 🤨😝
Oversprings handling? Bestemt nej.
For tror faktisk nogle gange at det er meget godt lige at komme væk, inden man atter skal fokusere ❤️

Liv

www.mylittlecurvylove.com

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.