Jeg vil også ud og kysse og drikke rose.

Nu er vi her i processen hvor alt føles ensomt. som om hele verden findes udenfor men her, kun mig , mine tegninger, måleskemaer, farver  og ikke at glemme alle stofferne. Nærmest ikke sovet i 5 døgn. Fokuseret og følsom, Bange for om jeg gør det rigtige. Taget de rigtige beslutninger. Uden for skinner solen. himlen er så blå så øjnene blinker. Mit køkken er et stort rod og virvar at tegninger og måleskemaere. kun et lille vindue står tilbage og minder mig om at, livet leves uden for. Børnene spiller boldt og pludre hyggeligt. Et ungt par står genert og kysser. De er i deres boble. Åbner dørene ud mod verdenen. De kigger op, som om de er blevet taget i noget forbudt. Jeg smiler til dem og de kysser lettet videre. Jeg vil også ud og kysse og drikke rose. Hmmm vandet koger. Er blevet lidt kold,  Så en rygende varm kop te gør underværker. Nå jeg må tilbage. Tilbage til det ensomme liv som det designer. Men om lidt er det ovre så bliver jeg mig selv igen og huset bliver intakt. Men tegningerne hænger der og venter på at blive valgt og blive til virkelighed. Jeg kan næsten ikke se ud. Nu starter den proces hvor kollektionen bliver skabt og sat sammen og ynglings modeller ryger ud til fordel for at skabe en sammenhæng i kollektionen.

De andre må kysse, jeg skal tage valg nu. Kloge valg. Valg der gør hele forskellen.

Men svære valg.

God søndag til jer og kys hinanden fra mig

xxx Liv

 

6 Comments
 1. Godaften Liv

  Sæføli træffer du de rigtige valg, det gør du jo altid.

  Ihvertfald glæder jeg mig til at se det dejlige lyserøde stof med grønne blade på
  omdannet til noget du hitter på. Stoffet sælger jo nærmest sig selv.

  Så fortsat God Arbejdslyst – foråret er jo dårligt startet endnu og hele sommeren venter.

  Du når det jo som altid.

  😘 Birthe

 2. Jeg glæder mig allerede som et lille barn til juleaften, ikke fordi foråret er her, men spændt på at se resultatet af din kreative hjerne, som skaber outfit til en kvinde krop. Tak

 3. Kære Liv Utzon. Tak fordi du bruger din kreativitet, energi og dit liv på at lave smukt tøj til os kvinder med kurver. Dit smukke tøj udstråler kvalitet og “lækkerhed”. Det er tydeligt, at det er lavet med stor omtanke og kærlighed til os kvinder, der ikke lige passer ind i det tøj modeverden ellers præsenterer os for. Tusind tak for det. Venlig hilsen Merete

  1. Kæreste Merete

   1000 tak for din søde kommentar. Betyder meget for mig. For ja. Jeg laver dette fordi jeg føler det er vigtigt ogfordi jeg har stor kærlighed til det jeg gør.
   god dag til dig og dine kære.

   Kh.
   Liv

Leave a Reply

Your email address will not be published.