Selfies Part 2

Må erkende at, jeg simpelthen bliver nød til at lave en part 2. på Mettes fantastiske og modige oplæg omkring selfies.

Det er bla. også det bloggersmission skal bruges til. At vise at vi er forskellige og det er skønt.
Men for det første er jeg fuldstændig enig i at, selfies er noget mærkeligt noget og fuldstændigt unaturligt, men også noget der for mig har været lidt af en proces. Jeg har egentligt aldrig brudt mig om at se mig selv på billeder. Derfor var det også mega grænseoverskridende at, være model selv for My little curvy love, dengang for 2 år siden hvor det hele startede. Men jeg besluttede at, hvis jeg skulle bede andre om at, stå frem og vise sig, måtte jeg også selv gøre det. Jeg lever jo af at få os til at, se lækre ud. Så hvorfor skulle jeg så vise hvor grim jeg også er. Og ja, jeg er også vildt grim. Når Bartholine, min lille datter har haft gang i telefonen og fotograferet mor i de mest besynderlige vinkler, så ser jeg jo sådan ud. Grim. Hvorfor vil jeg ikke stå ved det? Men HELL NO! dem får i ikke. For jeg gider jo heller ikke selv se på dem. Jeg ønsker at vise min bedste side, eller sjoveste side. Når jeg bla. med veninderne har siddet på tinder og kigget på mænd, ( og ja det gør kvinder også ha) er det jo tydeligt hvem der er fuldstændig ligeglade. Billeder taget nedefra hvor hår og snot løber ud af næsen og hudfarven ligner en der drikker mindst en flaske vin om dagen. Virkeligheden var måske at, han lige havde været ude og løbe en tur og derfor var rødmåsset, med snot i hovedet, men det ved vi jo ikke. Vi ser bare et billedet af en lidt klam mand og ikke en sporty skøn type der bare har energi og ønsker en dejlig kæreste. Væk med ham. Burde han måske have overvejet det billedet på en dating profil? Tja. Derfor elsker jeg faktisk når folk gider at gøre lidt ud af det og vise den pæne side. For ja den har vi alle, vi skal bare kende den. Men er det vigtigt? Ja det tror jeg faktisk. For med det at føle sig lækker, følger så meget andet godt med. Jeg tror på at det faktisk er sundt for mange at kigge på sig selv med lidt mere venlige øjne. Se det smukke i os selv. Og her kan vi måske lære lidt af den kunstige selfie kultur, som jeg ikke tror vi slipper for, men egentligt heller ikke har lyst til.
Hermed siger jeg ikke at vi alle skal ligne fotomodeller, for det skal vi ikke. Vi skal ligne os selv, bare den bedste udgave af os selv. og DET kan være den smukkeste, sjoveste eller mærkeligste. Bare du ikke er ligeglad, så er jeg glad.
Og undskyld ved godt jeg her ikke er særlig politisk korrekt, men er bare estetiker og på det område nok 18 år og ikke 52 år 🙂

Og derfor får jeg lyst til at flå Mettes billedet af, hvor jeg ser hende nedefra, for sådan ser hun måske ud, fra den vinkel. Men den vinkel jeg kender, er en Mega smuk, begavet levende kvinde og ikke hende frøen, der forstyre mit øje 🙂

Kærligst Liv

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.