Hvordan opnår du altid en lækker hud, for billige penge.

Her et lille billigt tip for din hud. Vinterkulden sniger sig ind og udtørre din hud. Men min hud ser faktisk altid pæn og velplejet ud. Bliver ofte kommenteret at, det er vildt at din hud altid er så pæn og du er jo ikke 20 år. Og her kommer det.

Mandelolie tilsat lidt dråber af lavendel. Men det sidste er kun pga. duften.

Sørg for engang imellem at, brug en god scrub olie når du er i bad, så du får huden glat og ren.

Når du har tørret huden godt derefter, smøre du bare hele kroppen ind i mandel olien. Fedter lidt i starten, men trænger hurtigt ind. Skal du ud en aften og have bare arme, kan du evt tilsætte lidt guldglimmer. Så funkler din hud som guld 🙂

Kh.

Liv

 

4 Comments
    1. Kære Tina

      Nej jeg bruger ikke olien i ansigtet, for der har jeg brug for mere fugt. Syntes også at jeg får uren hud af den i ansigtet, men har en veninde der gør. Så måske du kan prøve dig frem. Der er også en på fb der er kosmetolog, der siger at ikke alle kan tåle olie. Til det vil jeg sige at md alt hvad man påføre sin krop må man jo se om det er godt for en. Kan kun sige at hvis man kan tåle olier er den her vildt god for mig.
      Kærligst Liv

  1. Jeg er uddannet hudterapeut og kosmetolog. Det er så fint du tager olien op som god hudpleje, super og jeg er enig. jeg er i dag 67 og har ALDRIG brugt anti-age produkter, men produkter med masser af fugt. Afrensning to gange dagligt og en fugtmaske en gang om ugen. Jeg har i dag stadig en fin hud uden rynker. Giv bare min mening videre 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published.