Podcasts

For mig er podcasts, de nye lydbøger. Jeg har altid elsket lydbøger! Ideen om at man kan “læse” en bog samtidig med man stryger, kører bil eller laver mad, er lige noget for mig. I perioder, hvor jeg har overtalt mig selv til motion, har jeg lavet regler om, at jeg kun måtte høre lydbøger, når jeg motionerede, for så fik jeg pludselig stor(agtig) lyst til en løbetur. Lydbøger er jeg stadig fan af, men nu er jeg som sagt også blevet pjattet med podcasts.

Podcasts fungerer på samme måde, bortset fra at det er gratis💪💪💪💪💪💪 Jeg har en iPhone, og på den kan jeg søge efter alverdens podcasts. Jeg ved ikke hvordan det fungerer på andre telefoner, men mon ikke det er det samme…?

Sådan ser Podcast ikonet ud på et Apple produkt👇

Man kan høre ALT, og nedenstående er bare nogle af dem, jeg er vild med:

(hvis du trykker på billederne skulle du gerne komme direkte til podcasten på itunes)

 

 

Min favorit, OPRAH´S SUPERSOUL CONVERSATIONS, som bare er det bedste, bedste, bedste. Hun har samtaler med forskellige mennesker – kvinder og mænd, og jeg har endnu ikke hørt en samtale, der ikke lærte mig noget. Èn af dem der gjorde stort indtryk på mig var samtalen med Sheryl Sandberg, der er COO på Facebook, og forfatter af bogen OPTION B, som handler om, hvordan hun kom i gennem tiden efter hendes mand døde i en alder af 50 år. Hendes samtale med Oprah er så ægte, rørende og inspirerende, at jeg måtte græde mig igennem et par steder.

 

Rachel Brathen’s YOGA GIRL handler ikke bare om yoga. Den handler om livet.  Det skønne ved den – og ved Rachel – er at det er meget genkendelige temaer, og Rachel tør være sårbar. Derudover er hun Mor til lille Lea Luna på næsten 1 år, og jeg husker så tydeligt, hvor udmattende livet var med et lille barn…. Yoga Girl virker til at være et godt menneske through and through.

 

BEAUTIFUL WRITERS PODCAST med Linda Sivertsen er også ren nydelse for mig. Linda, der selv er forfatter, inviterer forskellige forfattere til en samtale (oftest når de har en ny bog at promovere). Når jeg bliver vild med en ny bog, vil jeg gerne vide alt om den og forfatteren, og der er denne podcast god. Hendes samtaler med Arianna Huffington og Anne Lamott hører til blandt mine yndlings.

 

Spændingshistorier som for eksempel “Third Ear’s ” KVINDEN MED DEN TUNGE KUFFERT, som for mig er en blanding af spændingsroman og reality-tv. Min veninde, der er keramiker, og lytter til podcasts, når hun arbejder, anbefalede mig denne, og den var rigtig god.

 

 

FOR THE LOVE with Jen Hatmaker er en hyggelig podcast, hvor det føles som om, man sidder og taler med en veninde, der er autentisk og skøn. Jen er forfatter til flere bøger, og sidste år blev hun fanget i en shitstorm, fordi hun udtrykte sin støtte til LGBT (lesbian, gay, bisexual, transsexual) “samfundet”. Hun bor i Austin og er meget kristen, og mange i hendes kristne “samfund” og kirke følte, hun gik imod alt, hvad de troede på ved at sige, at det er fuldstændigt normalt at elske, hvem man vil. Hendes bøger blev boycottet og det samme blev hun. Hvis jeg ikke var fan før (men det var jeg), så blev jeg det da. Jeg ELSKER mennesker, der kæmper for menneskerettigheder, og mennesker, der tør stå ved deres meninger, selvom det hverken er populært eller let.

 

Tony Robbins er én af de podcasts som Allan og jeg lytter til sammen. Han er inspirerende på en “no bullshit” måde. Èn af mine store mål for 2018 er at komme på hans seminar DATE WITH DESTINY. Hvis du vil vide mere om Tony Robbins Events, så klik her

 

 

DET, VI TALER OM, som er sladder for alle pengene, og let underholdning, hvis du trænger til at holde lidt fri fra dit eget liv og gå op i andres i stedet. Ærlig talt, er det ikke noget jeg rigtig får hørt, men min veninde er så vild med den, at jeg tænkte, den skulle med, for hvis hun elsker den, er der helt sikkert flere af jer der også gør.

 

 

MADS & MONOPOLET behøver vist ingen introduktion.

 

 

 

 

Nu har I lidt at gå i gang med, men vær forberedt på at det er stærkt vanedannende😉

 

XX Mette

 

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.