Min jul og god jul❤️

 

 

 

 

Julen er hjerternes fest. Og kærlighed kan jo være til mange. Det kan være til venner, familie, kærester, børn ægtefælder, hunde, katte, ting, her behøver vi ikke være fedtede, men kærligheden kan også være til en selv. Det vigtigste er at vi bevare kærligheden, så skal det hele nok gå. Julen lægger også op til reflektion. Denne morgen hvor jeg vågnede tænkte jeg faktisk på mig selv. Tænkte at jeg ofte er ovre i hvordan andre har det det. Tænkte, Benedikte for det hedder jeg jo privat stadig,  selvom mit fødenavn røg for sølle mammon for 2 år siden i højesteret, ved samme tid. Hvad kan du egentligt godt lide ved dig selv og hvad vil du lave om hvis du kunne. Var faktisk ikke svært for tror det jeg bedst kan lide er at, jeg er virkelig god til at elske. Ser det positive i det meste, men det negative er så også at, jeg har ufattelig meget tillid i mig. På grænsen til det naive, det giver nogle knubs i livet, men gør også at det nemmere at komme videre. Så tror bare at jeg vil beholde mit sårbare elskelige hjerte. Hvad er det gode ved dig? Hvad kan du godt lide ved dig selv? Er sikker på at det du ser er godt. Måske du denne jul skal tænke lidt over det. Høre ofte, hvordan har du kunne klare de ting du har været igennem. Tror det er min kærlighed. Min kærlighed til mig selv, Bartholine, min familie, venner, jer og min mission. For den dag vi lukker vores øjne tror jeg at jeg vil være glad for at kunne sige, når nogen spørger: Hvad er det du har været bedst til i livet og jeg kan svare at, elske og bevare mit håb i livet❤️

Nå det var så min reflektion. Nu vil jeg glæde mig til at skulle fejre julen som vi gør i vores familie. Overdådigt, smukt og med masser af kærlighed. I år en tur i Dyrehaven først i hestevogn, derefter kirke og når vi kommer hjem har gåsen stået og hygget i 10 timer. Træet er pyntet med levende lys og går helt sikkert op til loftet. Husker fra min barndom at vi som børn fik læst Peters jul. Træet blev pyntet Af min far og mor og de levende lys blev tændt. Vi måtte ikke se træet før vi skulle danse om træet. På det tidspunkt havde vi alle ondt i maven af spænding men det var det hele hver. Vi bliver 19 i år, så bliver ikke en af de stille jule aftener. Min mor er kommet fra Århus og Bartholine er der også. 

Jeg ønsker af hjertet alle en fantastisk jul og husk, med kærlighed bliver julen bare så meget skønnere. Måske den ikke står lige foran dig, men den er der. 

Kys fra mig og god jul. 

Kh. Liv

 

Liv❤️

5 Comments
      1. I lige smukke måde evige skønne smukke dejlige Liv må dit nytår blive smukt og dejligt som sig selv.

        Håber du få et super 2019 ♥️

Leave a Reply

Your email address will not be published.