Hov, hvad skete der lige med det år?

Nytår minder mig altid om livets gang. Tiden går og minderne vælter ind. Mennesker kommer og mennesker går, nogle rammer ens hjerte, nogle skaber glæde, andre gør mere ondt. Nye kommer til og nogle forbliver der for altid.

Livet på godt og ondt.

Her nogle døgn inden vi springer ind i det nye har mange en tradition for at gå lidt ind i sig selv. Tænke over hvad det sidste år har bestået af. Hvad har vi oplevet. Hvor har vi rejst hen. Hvem har vi kysset. Nogle har måske mistet deres kære. Enden via dødsfald men også skilsmisser. En kær veninde mistede hendes lille baby 2 dage inden jul. Helt urimeligt og pludseligt. Ord bliver pludselig så fattige og alt bliver som et tungt vådt tæppe af sorg ❤️ Andre har mødt kærligheden, eller måske flere, for sådan er livets gang jo også. Fuld af kærlighed og kys og desværre også små engle❤️🙏🏻

Vi skal bare huske på at, når alt ser aller sortes ud og vi nærmest ikke kan se et skridt forud, så tager livets gang over. Næste skridt tages. Og man skal altid huske på at det man troede var det værste, ofte bare er en angst for det ukendte og sker sjælendt. Selvom det for nogen er uigennemkaldeligt. Det ved jeg. Men ofte spilder vi så uendelige mange kræfter og bekymringer. Jeg er selv mester i det, så kender det bestemt godt. Hader konflikter, tror nærmest at jeg skal dø hvis de opstår og gør alt for at undgå dem. Men som en klog ældre dame engang sagde til mig, hvad sker der hvis du ikke tager den? Og hun blev ved med at bore ind i det. Skrællede alle lagene af, som tilsidst endte med at blive en lille sky der bare forsvandt. Hvad er det værste der kan ske. Det spørgsmål skal man bare blive ved med at stille sig selv, når følelserne overtager. 

Men tilbage til året der gik, livets gang. Tror at 2018 er et af de år der for mig har været i den hårde ende, men samtidig også et år hvor jeg nærmest føler jeg er kommet hjem. Jeg har  en mission der er langt større end blot mig selv. Min egen lille positive kamp for at, vi kvinder eller for den sags skyld også mænd har ret til at være dem vi er. Med my little curvy love har jeg skabt et univers for kurvede kvinder, der siger at, fordi man ikke er 18 år længere og tynd som en mynde så kan man stadig være moderne, sexet, sej og smuk. Vi skal nyde livet og ikke spilde det på negative tanker der dræner os, for vi skal huske på at intet er perfekt. Da jeg startede mlcl anede jeg ikke hvilken bølge jeg havde været med til at sætte igang. Troede måske lidt naivt at, det bare var et fashion brand, men det var det ikke. For det handler om så meget mere end blot tøj og mode. Det handler om kvinder, selvværd, styrke og mod. Vi støtter hinanden. Vi kæmper for hinanden. I er min mur, men jeg jeres talerør. Derfor blev mit nyeste tiltag bloggersmission en naturlig udvikling. Et univers jeg havde gået og syslet lidt med. Tænkt at jeg ville skabe et sted hvor der var plads til hele mig. Alle mine ord, men også alt det jeg kan og lyst til at give videre. Men det skulle være ærligt, stærkt men også sårbart. Ikke hvor jeg bare viser den nye røde læbestift med et trut og bagved selv har fået smurt den ud i hovedet fordi jeg har kysset for meget, eller glemt jeg havde den på da jeg gik i seng med dynen over hovedet og tårerne trillende ned af kinderne, for nu var nok, nok og min seng nu ligner noget fra en gyser film. Et sted hvor det vi siger, mener vi. De produkter vi anmelder skal gavne jer. De ord der kommer skal have afsæt i at, vise at du ikke er alene og jeg kan blive ved. Vi vil meget med bloggersmission. Har nok ikke gjort så meget ved det som håbet, men bliver bedre. 

Der blev også kysset nogle frøer. Man siger farvel og goddag. Men med et åbent hjerte som mit, nok uundgåeligt. Spændende hvad 2019 vil bringe på den front 😂faktisk forstår jeg ikke når folk der er blevet 40 siger, ej jeg har ikke lyst til at møde nye mennesker. Hvordan kan man ikke have lyst til det. Tænk hvad mennesker kan bidrage med. Eller når en kvinde på 60 – 70 årig siger, ej jeg vil ikke ofre så meget på mig selv. Jeg er gammel. Behøver ikke mere nyt🙈

Eller dem der når de køber en vaskemaskine, siger at nu behøver jeg kun købe 2 mere i mit liv. Eller, jeg skal tabe mig 10 kg og derfor køber jeg ikke noget nyt. Men hvorfor ligne lort på vejen? Fatter ikke den holdning. Vi er jo ikke døde…

Vi er levende dynamiske mennesker, så lev det liv. Vi ved aldrig hvornår det er slut. Men en gave er det. 

Så sødeste skønne mennesker derude. 

Jeg ønsker jer af hjertet en fantastisk aften, et glædeligt nytår, men endnu vigtigere et forrygende 2019. Håber i vil tage kærligt imod det og kysse det fra mig. Og husk har i en eller 10 vaskemaskiner tilbage, er livet så meget værd at leve, så glem fornuften og lev livet.

Det skylder vi også de små engle der ikke er her mere

 

Godt nytår til jer alle ❤️🍾💃🏼🕺🏻🙏🏻🇩🇰💋

Kærligst Liv 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.