Nej det er ikke silke men nylon. Snydt

 

Jeg tester kvaliteter for ægthed. Du bliver let snydt!

Har tit hørt fra venner der er kommet hjem fra østen. Se jeg har købt denne fantastiske silke kjole til ingen penge. Her er jeg så den der pisse irriterende type, der helt lavpraktisk hiver min lighter op. Behøver ikke være så kompliceret. Dannes der aske som i ser her, er det et natur materiale. Danner det en lille fast knude kan i 110% være sikker på at, i er blevet snydt og det er nylon.

Så gør det derude næste gang. Blot et lille fif.

Jeg gør det stadig hvis jeg bliver i tvivl. Også når det er store produktioner. Behøver ikke være så kompliceret 😱

God dag

Kh. Liv

www.mylittlecurvylove.com2960A854-4358-4050-981C-D964F8CCBA1F

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.