Min hud og jeg trænger til kærlighed

Jeg møder masser af kvinder som mig derude. Kvinder der måske ikke altid er verdens bedste til at passe på sig selv. Løber rundt. Små børn, børnebørn i den ene hånd, madvare over armen og computeren i hånden, så man kan nå at tjekke sine mails i et stille øjeblik.

Usmart ja. Men hvad pokker skal man gøre, tænker jeg, når nogle nogen gange siger til mig : Du skal altså passe lidt på dig selv. Ved det, men gør det jo ikke. I den perfekte verden ville jeg sove 8 timer. spise sundt 3 gange om dagen. gå en tur 1 time ved vandet. Dyrke yoga min. 3 gange om ugen. Altid være nærværende. Lægge telefonen fra mig når jeg er hjemme. Være verdens bedste ven, elsker, mor, søster, datter osv. Men den der perfekte verden er bare så svær at leve op til og må erkende at den bare ikke implanteres i mig. Så i stedet vil jeg nyde mine perfekte, momentane øjeblikke. Der hvor livet føles som en gave. Der hvor alt går op i en højere enhed. Der hvor man tør nyde at livet er en gave og livet skabt for mig.

 

Lige nu sidder jeg her i solen og skriver. Lige afleveret Bartholine der skal over til sin far og holde efterårsferie. Alt i mig føltes forkert da jeg kyssede hende på kinden og sagde god ferie lille skat. Sikker på den bliver skøn. Hils far. Ville jo ønske den blev holdt med mig. Men styre det og smiler og ønsker hende det bedste.For selvfølgelig bliver den god.

Nu er hun afleveret. Sådan er det jo når man ikke længere bor sammen. Man lære at sige goddag og farvel. Men man lære faktisk også at give slip. Tænke at hun nok skal få det dejligt og nu kan du så bruge tiden til dels at, få arbejdet igennem, men også give dig selv lidt kærlighed og ikke bare køre som en maskine. For det reagere kroppen nemlig på, også min. Startede med at jeg for 2 uger siden blev møg forkølet. Så høj feber. så hosten og hosten. Og dum som jeg er tænkte jeg, ej det har jeg altså ikke tid til. Lad os da træne det væk. Går i fitness center og efter 2o min skriver cyklen stooop høj puls 200. hm er sgu også lidt svimmel, så står af og går hjem og tænker, det går over.

 

Nu sover jeg lige en halv time BANG min ryg sætter sig fast. Ikke bare lidt ondt i ryggen, men nej. Jeg kan ikke bevæge mig. Der lå jeg så, ingen vej tilbage, måtte give efter og blive i sengen.

Men det gode ved at opleve sådan noget er for mig at jeg så bliver tvunget til at lytte, for eller sker det ikke, ikke godt nok desværre, ved det.

Men nu føler jeg mig frisk igen og er klar til en smuk solrig weekend, men min hud er helt udpint og tør og derfor giver jeg den den bedste kur.

En Hyaluron kur fra det tyske mærke ARCAYA der bare booster huden med fugt.

 

Det er de fineste små blå ampuller, fyldt med herligheder og uden alt muligt møg.

Det er en ny opdagelse for mig, dette mærke. Vandt en bøtte med tyrkis fugt på fb og blev forelsket straks.

 

 

Når jeg ikke har så meget tid har jeg altid tid til at smaske min hud ind i dette vidunder og nu er jeg så gået all ind.

købt nat creme og dag creme og fugt kur der skal få min hud på fode igen.

 

 

For hjælper det at lægge en smuk makeup hvis lærred ikke er i orden.Og min trænger nu.

Og når jeg har gjort det går jeg over til 2 uger med den fine lyserøde serum der bla. består rosen olie.

 

 

Og så tilsidst et lille fif på hvordan du kan beholde din skønne glød.

 

I din dagcreme om morgenen tilsætter du blot hver dag, et par dråber af self tanning olien fra vita Liberata. Jeg har købt min hos Cerix men du kan sikkert købe den andre steder også.

Nå nu må jeg hellere igen, hjælper jo ikke bare at skrive om hvad man skal gøre, men som med alt andet gøre det.

Kh

Liv

Forbruger info så har jeg købt mine cremer og dråber hos

ampullab.dk

cremerne koster omkring 498 kr.

og ampuller 245 kr for 5 stk. der holder ca 15 dage

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.