Hvem er My little curvy love til. Dig, mig eller de andre?

  • Hvem er My little curvy love egentligt skabt til? 

Kvinder er mit korte svar. Burde så måske have en størrelse mindre også. Lige nu er den mindste størrelse en xxs som er en 38/40. Kunne godt starte ved 36 og beklager det. Men Jeg kan lige nu ikke lave flere størrelser og priortere at have en 54/56 i stedet. Men jeg tænker egentligt ikke at jeg er et decideret plus size brand. For kan man sige at noget er plus eller nice når over halvdelen af os går under plus, som er ud over det normale. Så kan vi vel ikke gå under betegnelsen niche. Hmmm nå men ikke destomindre går vi faktisk under betegnelsen.

Så tilbage til hvem jeg egentlig har i tankerne mht my little curvy love.Det er faktisk ikke anderledes end det, det altid har været. Til dejlige smukke skønne kvinder, der ønsker at være klassiske, lækre, moderne og fuld af feminin og stærk udstråling.

Og derfor elsker jeg at få et billedet af en smuk ung kvinde der absolut ikke er i min kategori, der også har lyst til at bære mlcl. For det handler jo i bund og grund bare om det at være en moderne kvinde. Så er størrelsen eller alder vel ikke så vigtig. 

Så den første kvinde i ser med den samme kjole fra min vinterkollektion, der iøvrigt kan købes fra weekenden til 1199 i karry gul eller sort. Er en ung smuk kvinde str 36/38 vil jeg tro. Har fået billedet af mit pr buro Holm og Bertung. 

Næste er fra magasinet Q kvinder med kurver og så bare mig 😂

Samme kjole men med forskelligt udtryk❤️

Og sjovt underbygges det faktisk af en snak jeg havde med magasin hvor i også kan købe det.

Her bliver de mindste størrelser solgt først, men på nettet de største. Måske fordi at man på Kongens Nytorv ikke aner at det rent faktisk går op til str 54/56 men tror det bare er et alm modebrand siger de. 

Jeg kommer iøvrigt d 5 sep i magasin Lyngby og fortæller om min rejse. Men skynd jer. Kun få billetter tilbage hvis det er.

Kh. Liv

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.