Man må da ikke gå i striber når man IKKE er en ål!

 

STRIBER! Gyssss det kan man da ikke bruge, når man ikke er åleslank og som mig både har en stor numse, lidt mave og store bryster !
I går sad jeg med en veninde på en cafe, der er et lille myr og en str. 36. IKKE en kurvet kvinde. Alle mine veninder kender jo til min mission omkring det at, vi kurvede kvinder har ret til at være sexede, seje og moderne. Og derfor er de begyndt at åbne deres øjne for at, vi ikke alle er str. 36. En stor kvinde kommer gående forbi os. Nok en str. 52-54 i en meget stram stribet kjole. En kæmpe fantastisk vuggende numse slog os i øjnene. Hun siger efter hun var gået forbi. Min mormor har altid sagt at, når man er stor må man aldrig gå med striber på tværs, med forskrækkelse i stemmen. Jeg tænkte kort over det og sagde pjat. Kunne godt se at hun var stor og at der var noget hun kunne gøre for at gøre den mere klædelig. Sad klistret og det var faktisk ok, men sad grimt over skulderen, hvilket gjorde at hun blev lille og rund for oven og kæmpe forneden. Men ellers syntes jeg faktisk at hun var flot. Men hvad skulle hun havde gjort så kjolen sad godt?
Når man har en skikelse som hende, smal foroven og stor forneden, gælder det om at skabe harmoni mellem top og bund. Ikke om hun kan bruge striber eller om hun er stor. Hun skulle have lagt en skulderpude ind så hun bliver større for oven og derved opnår mere timeglas.
Hvis du er bange for det med striber, kan en cardigan eller jakke også bryde looket og stribberner så de rent faktisk giver noget karakter.
Så skal vi være bange for striber? Nej men vi skal se på den kropstype vi har og så bruge den form i tøjet vi har.
 
Denne stribede lange Rib jersey kjole i 100% bomuld findes i 4 str. xs-l Jeg har en small på.
koster 699kr. og hedder 197-1078. huskjeg er 177 cm og 44-46 og derfor en small i mlcl
kraftig kvalitet der holder godt på det hele 🙂
 
kh. Liv
www.mylittlecurvylove.com
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.