mad, modeuge, smuk og nem mad

Modeugen er netop afsluttet.

Jeg har lavet masser af mad til mine skønne kunder og syntes da lige i får tips til hvordan dette måltid kom i hus

Gulerødder skæres i skønne firkanter og  derefter pressede jeg  en halv øko lime hen over den.

 

anden handel skære jeg i tynde skiver og lægger dekorativt ind.

 

 

Mangoen skæres i midten så stenen ligger flat i hånden. Gør det på begge sidder. Derefter skærer du et harlekin mønster. Tippes ud ved at trygge let i midten på ydersiden. Således kommer frugten frem.

 

Kartoffel pizza.

Jeg købte en færdig fuldkorns pizza dej. River den let ud til en firkant. fylder et helt bræt. Dryp med bunden med en go olivenolie. Jeg kom 3 forskellige oste på.

 

Mozerella, lidt blå ost og lidt gauda. Men brug hvad du godt kan lide. derefter lidt salt og grov peber.

 

 

Tag 2 bagekartofler med skræl . skær dem tyndt ud med et mandolin jern. Ligges pænt på i rækker. Derefter igen lidt oliven olie og grov fladet salt ( som maldon) samt grov peber. Ovnen skal stå på 210 grader. Sætts ind og bages til at den er gylden og sprød, ca.15-20 min.

 

 

Kan derefter dryppes  med nogle dråber af grøn pesto eller grilles parma skinke.

Velbekomme

Kh. Liv

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.