2017 var “The year of NO”. Allan og jeg arbejdede simpelthen så meget, at vi besluttede os at tage den sociale NEJ-hat på.

Vi har så søde venner, som vi elsker at være sammen med, men samtidig er det jo kun skønt at tilbringe tid med mennesker, hvis du føler, du har overskud til det. Det følte vi ikke, vi havde. Derudover var vi enige om, at når så meget af vores tid gik med job, var det vigtigt at al vores fritid (læs: weekender) gik til drengene. Det var hyggeligt. Vi gik helt i socialt hi, og nød alle weekenderne derhjemme med børnene.

MEEEEN, så blev vi inviteret til et vennepars bryllup her i starten af januar, og vi sagde ja. Brylluppet var i Jylland, så vi havde god tid til at nyde en af vores yndlingsbeskæftigelser: at lytte til podcasts.

Allan kan godt lide at lytte til GaryVee, og jeg er mere en Oprah´s Super soul conversations kinda girl, men vi synes, det er hyggeligt at lytte til podcasts sammen og så sidde at tale om, hvordan vi kan bruge det, vi har hørt, i vores liv. Den lørdag morgen hørte vi en samtale mellem Shonda Rhimes og Oprah. Shonda er kvinden bag “Greys Anatomy”, “Scandal” og “How to get away with murder”, og hun har for et par år siden skrevet en bog der hedder “Year of YES”, som handler om at sige JA til livets oplevelser.

Vi hørte ikke hele samtalen, men lige nok til at vi var klar over, at tiden var inde til at vi gik ud af hi.

Den aften på dansegulvet til brylluppet, kiggede jeg over på min smukke mand mens vi tonsede rundt sammen ude på dansegulvet. Det var så skønt at se min hårdtarbejdende husbond smile og grine alt imens vi forsøgte at synge med på alle sangene. Jeg måtte kysse ham, dels fordi jeg blev lidt forelsket igen og dels fordi jeg var taknemmelig over, at han aldrig lader sig mærke med, at både han og jeg ved, at jeg konstant synger de forkerte ord til sangene. Han smiler bare til mig og synger videre. Det er kærlighed❤

Den aften talte vi også med en masse nye, skønne mennesker, og jeg kunne mærke, hvordan det gjorde mig glad. I det sidste år, havde jeg ellers overbevidst mig selv om, at der ikke var plads til nye mennesker i mit liv, men den aften beviste det modsatte. Vi var klar til flere gode oplevelser. Nye mennesker. Nye eventyr.

Det har medført at vi her i den anden måned af 2018 allerede har en ret fuld kalender. Jeg prøver at være afslappet omkring det – go with the flow. Men vi skal lige huske at mit mantra i 2017 var “Den bedste fest/aftale, er den, der bliver aflyst”. Jeg er derfor helt ude af min comfortzone. Jeg har både planer på fredage og lørdage – nogle weekender også søndage😝 Og for at det ikke skal være løgn, har jeg også været så dristig at sige ja til arrangementer på hverdagsaftener. Just saying.

Jeg ved ikke, hvordan det her ekstroverte liv, kommer til at fungere for mig, men jeg har på fornemmelsen, at det åbner op for dejlige, udvidende oplevelser. Hidtil har det været godt, så jeg vil fortsætte med at være chill 😉

Det med podcasts kommer jeg tilbage til igen, og deler mine anbefalinger med jer.

xx Mette

3 Comments
 1. Jeg vil nok mene, at mit 2017 mantra var noget i retningen af:

  I came
  I saw
  And I left early

  😂😂😂😂

  Nu er tiden så kommet til og sige “Ja” til alt lige fra, banken der inviterer til underlige koncerter til de der familiesammenkomster, som tidligere blev nedprioriteret.
  Halleluja for genoptræning af den ekstroverte muskel.

  1. JA da!! Vi ender med at blive helt sociale væsner😂 Og bare lige FYI, så plejer der at være vildt gode middage forbundet med de bank-arrangementer💪

   KH M

Leave a Reply

Your email address will not be published.