Ja Camilla Lawes er en sild, men hendes stegte er nu mums ;-)

SILD smager skønt, især når de er lidt krydret med en god sur/sød smag. Nydes med en iskold snaps og et godt rugbrød og lidt fedt.

 

STEGTE SILD MED BLØDE LØG

500 g hele sild, rensede

¾ dl dijon sennep

3/4 dl flydende honning

1 1/2 dl rugmel

1 tsk. st. koriander

1 tsk. st. allehånde

havsalt og friskkværnet peber

SYLTE LAGE

3 dl eddike

2 dl sukker

2 stjerneanis

ENDVIDERE

50 g smør

3 spsk. rapsolie

BLØDE LØG

4 alm løg

50 g smør

3-4 spsk. rørsukker

havsalt og friskkværnet peber

Klip finner af fiskene.

 

 

Bland sennep og honning sammen

 

 

og smør på fileterne fold dem sammen, på en korte led.

 

 

Bland rugmel, med krydderierne og vend sildefileterne i blandingen.

 

 

 

 

Steg dem lysebrune på en stegepande i smør og olie.

 

 

Kog en lage af sukker ,eddike og stjerneanis ,

 

 

læg de stegte fisk i lag evt. med bagepapir i mellem og hæld den varme lage forsigtigt på.

 

Pil og skær løg i tynde skiver. Smelt smørret på en pande og steg løgene ved lav varm, de må ikke tage farve, krydr med sukker, salt og peber.

 

 

Velbekomme

kh.

Camilla

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.