Derfor er jeg fan af sorte kjoler…

Det er fredag. Panikken spreder sig som altid. Jeg skal ud. Ud lige fra arbejde og vil gerne se dejlig og sexet ud, omvendt kan jeg også godt lide at føle mig fri og godt tilpas i mit tøj. Måske derfor er jeg fan af tøj med stretch. For mig høre godt design også med til at, man har styr på pasformer og det lækre look. Men når man har timeglas facon som mig og er en 44-46 og 177 cm høj, kan det god være en udfordring at, få alle mine krav opfyldt. Men denne jersey kjole til 899 kr. fra My little curvy love dækker skønt alle mine behov for i dag. Den hedder draperet kjole, 436-4007 www.mylittlecurvylove.com. går fra 38-54

Dertil en alt for meget sej taske fra Michael Kors nye kollektion fuld af guldnitter og de skønneste smykker fra  den danske smykke designer Rigmor Mengel fra madame Bijouxcopenhagen.

Det er det der nogen gange er smart når man godt vil og alligevel har brug for lidt ro i sit look, Den lille sorte livreder.

God aften og kys verden

xxx Liv

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.