Hvor findes lykken?


Findes lykken i det nye?

Eller findes lykken ved reelt at sige farvel til det gamle. Eller er det den der med, at lykken findes for enden af tunnelen, det rigtige…

Nytåret sætter altid en masse tanker igang hos mig og ved det gør det samme, for mange andre.

Ligger her, søndag morgen og tænker over året der gik. Huset emmer af ro. Ved her nok er stille, et par timer endnu. Et par timer, hvor der kun er plads til mig og mine tanker. Tænker det har været et hårdt år, men også et år der har givet mig troen og håbet tilbage.

D 24 var jeg, som mange andre i kirke. Tårbæk kirke. Den kirke jeg selv er døbt i og min mor og far blev gift i. I år var min datter hos sin far, så var nok lidt påvirket af hjerternes fest, julen. For mit hjerte var jo den dag et andet sted. Men med blødende hjerte satte jeg mig ind i den smukkeste kirke, med den mest fantastiske præst. Kiggede op bag mine blanke øjne og så orderne:

Tro, håb og kærlighed!

På en eller anden måde gav det mig styrke. For hvad ligger bag disse ord? Kan man tolke dem så de passer til dig ? Selvfølgelig.

Tro, tro kan være en religion, men kan for mig også være en tro på at det kan vi godt. Tro på livet, kærligheden og hinanden.

Håb, ja håb er en del af livet. Jeg håber at vi alle får et fremragende 2020 f.eks

Og kærligheden, ja intet er større end kærligheden. Men nogle gange kræver den kærlighed også, at vi tør sige farvel, for igen at give plads til den. Kærligheden.

Men ved det, ikke nemt og let sagt.

Syntes det er hårdt til tider, at sige farvel. Farvel føles så endegyldigt. Farvel, aldrig mere. Den der lidt melankolske følelse der kan ramme en, når klokkerne slå 12.

Står du der med din elskede og kysser det nye år ind? Eller står du lige der og mangler den følelse..

Tror vi alle kender dem begge. Glæden og sorgen, eller nogen gange også bare, at stå ved sidelinien og bare at betragte.  Har du haft det år du ønskede i 2019 eller ønsker du som jeg at 2020 skal blive dit. Er der noget vi kan gøre sammen? Måske skabe troen på at vi sammen er stærke. Igen vigtigt at tro!  Det gør jeg.

Så har dit år været lidt hårdt og ønsker du det lettere, så er det nu. Hop ud i det, tro på det og giv slip på det gamle. Tænk positivt og bed om hjælp, hvis du har brug for den. Ved det for mange kan være svært at bede om hjælp, men gør du det, vil du sikkert opleve at det ikke var så svært. Køre det hele som det skal, så nyd det og vær den, hvis overskud kan gøre en forskel for andre.

Så med ordene, du kan gøre en forskel for andre og blive ved med at tro på kærligheden og bevare håbet, vil jeg ønske jer alle en forrygende aften og et lykkebringende nytår.

Liv❤️

 

3 Comments
  1. Fine ord om kærligheden, men husk nu selv, at leve efter dine ord, og tro på kærligheden når du møder den 🙂

    1. Det er nemlig rigtigt…
      Men det syntes jeg nu også jeg gør, tror på den. Men ikke altid er timingen lige til stedet.Men er klart åben.
      kh. liv

  2. Timingen må aldrig være en undskyldning for kærligheden, som du selv skriver, og som jeg skrev i et svar på et tidligere indlæg, intet er større end kærligheden, man skal tro på det og turde det, hvis ikke man gør det, så sker det aldrig…

Leave a Reply

Your email address will not be published.