2 januar. Nu må jeg tabe mig :-)

 

Så har vi balladen igen. Vi har spist og drukket for meget og nu er det så blevet januar og bladende bugner af tilbud, på hvordan du kan tabe dig på 2 sekunder. Vi ved jo godt det ikke passer, for quick  fix hjælper på intet, andet end den akutte samvittighed. Handler om sund levevis og motion. En sød veninde spurgte mig her til morgen. Hvad så, vil du med i wellcome og træne idag.  Ja det burde jeg men pga. ferie er jeg giga bagud med mit arbejde, så undskyldninger var der nok af ha.

Men Gjorde da at jeg fik lagt en plan for ved god det er nødvendigt. Men hvis det skal hjælpe noget som helst skal det også smage godt og se smukt ud. Helt basic.

Så kom lige i tanke om denne agurkesalat, der smager skønt til meget og er stort set uden kalorier. Dertil lidt lidt romana salat med noget grillet kød. Her oksemørbrad, men kan lige så vel være kalkun, kylling, dyreryg eller hvad hjertet og køleskabet dikterer.

Men hvad gør forskellen fra en klassisk agurkesalat med citron og sukker? Nok mest looket og så skiftes sukker ud med stevia flydende.

Hvad skal du bruge:

1 agurk pr. mand

 

1 citron pr mand:

 

 

En kartoffel skræller som denne:

 

 

peber og stevia.

Tag din agurk og skræl en side af. Læg det i en skål som lange strimler. Vend den om så den ligger fast på brættet og så skræller du bare der ud af, indtil der ikke er mere.

Bland saften af en citron med stevia eller søde middel ( politisk ukorrekt i know ) såden passer dine smagsløg. Held det over din skål med flade agurk strimler. Bland det og lad det stå i 3-5 min så det slasker lidt sammen.

Brug det som tilbehør eller som en let salat hvis du lige har brug for en følelse af hurtigt vægttab, for består jo mest af alt af vand, du kan også tilsætte hakkede mandler, bønner og evt kylling. Så bliver det mere et reelt måltid, men idag spiser vil salat blade med kød og lidt chilli dressing og friske urter til, som vist på billedet.

 

 

 

 

Velbekomme.

 

Kh. Liv

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.