Hvem er du? Hvem er vi og hvem er jeg?

 

Hvem er du. Hvem er vi og hvem er jeg. Livets spørgsmål. Vi søger hele tiden det perfekte, selvom vi godt ved det perfekte ikke findes. Jeg tænker hele tiden på at ting og mennesker skal være på en bestemt måde. Men sjovt nok bliver det måske ikke altid lige som jeg forventer. For livet er uforudsigeligt, selvom jeg måske gerne villle kunne kontrollere det bedre. Men skal jeg det. Kontrollerer det og tage de rigtige beslutninger. Ja det burde jeg måske, men som menneske er jeg bare typen der gerne vil kontrollere, men ender med ikke at kontrollere en skid. For livet kan ikke altid styres og det skal det vel heller ikke. Er vel det der gør at vi er mennesker? Vi fejler, vi forsøger og vi prøver. Vi lykkedes, vi kæmper og vi sejre. Vi elsker, vi hader og vi er neutrale.
Er det ikke det vi gør som mennesker.
Jeg gør ihvertfald og statistisk set er jeg vel ikke alene om de sejre og de kampe. Men vigtigst af alt er vel at vi har evnen til at være et menneske. Skøre, sjove, begavede væsner.
Så tillykke med menneskeheden. Du dejlige, elskelige og skønne væsen.
Og god Sankt hans aften til jer alle.
Kys hinanden, det fortjener vi❤

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.