Venter på at den tykke olie rammer min hud…

Ferien står for døren. Sindsygt år så ferie er på sin plads. Men ferie i sig selv kan også opleves stressende for en selvstændig som mig. Høre ofte, træk stikket det er vigtigt! Ved det godt, men ved også at som nystartet iværksætter så er det ikke lige ferie der står No 1 på listen af det der sparker en virksomhed igang. Derfor føles ferie for mig nogle gange som et pres. En dårlig samvittighed hvor jeg springer rundt i følelsen af liiiiige og skulle svare på kun 4 mails og så på den anden side, mor grib bolden, det er din tur. Men når jeg skriver ny iværksætter, passer det jo ikke helt. Har jo haft firma siden 1995 men my little curvy love er jo nyt og så skal der blod, sved og tåre til. Men hvordan klare man så det at køre firma og være den perfekte mor og alt muligt andet? Man klare det og man klare det ikke, for intet er perfekt. Man lære at hoppe og navigere og vigtigst tror jeg er at være ærlig over for sig selv og sine omgivelse. Jeg kan ikke bare trække stikket de næste 3 uger. Men jeg kan lave en prioritering der hedder 2 timer om dagen på mails max og resten af tiden ser i mig tumle rundt i en hoppeborg. Sidde i baren med en mojito med paraplyer og det hele. Kysse alle jeg møder på min vej, ej det lød forkert 🙂 men så hilse på alle. Falde i søvn på en strand, med savlen løbende ned af den ene kind, fordi det bare er så trættende blot at skulle vende sig om i solen, for ikke at blive forbrændt, alt imens jeg skal lytte til Renee’s skønne dybe røst, der fortæller om at være fucking hot når man er 50+ og er ved at gå i overgangsalderen.   

Og jeg så ligger der som en glinsende pattegris der forstiller mig at olien jeg glider rundt i ikke er fra sololie fyldt med sand fra barnehænder , men er fordi en eller anden græsk Gud lige har velsignet mig med hans følsomme stærke hænder over min anspændte krop. Og kysser mig blidt og siger Done. Hvorefter jeg vækkes af en insisterende kvindestemme der helt upoetisk skriger. Water aerobic In 10 minuts. Hold nu kæft dame. Kan du ikke lige give mig bare 5 min med min græske Gud 😂😝men rejser mig og triller nærmest ned i vandet, for ved at jeg elsker det bagefter. Se det er ferie for mig. Måske ikke den perfekte ferie, men en ferie med masser af kærlighed til dem jeg helst vil være sammen med. 

En ferie hvor der er plads til grin,drømme, kærlighed, sjov og kiksede stunder. Måske ikke den perfekte insta ferie, men en ferie som jeg har skabt med de vilkår der nu høre med og derfor min perfekte ferie. Fuld af kærlighed, arbejde, kys og mennesker.

Lige som den skal være for intet i livet er på papiret perfekt, men vi kan skabe det perfekte i vores sind og måden at tænke på.

 

Kærligst liv❤

1 Comment
  1. Just the way to do it… hope to see you reel time over a cup off whar ever you love…👉⚘⚘👈

Leave a Reply

Your email address will not be published.