Hjælp! Gæsterne kommer om lidt …

Kender i det og stå i en situation hvor tiden bare flyver fra en og gæsterne kommer om et par timer og du har glemt alt om at købe de rigtige blomster og borddækningen er det sidste du har tænkt på. Dem der der kunne købes nede på tanken, er ikke altid de smukkeste. Det forventes dog stadig at, du disker op med noget smukt og noget personligt, for du vil jo også dine gæster det bedste.

Her er det at naturen er din bedste ven. Bring den ind.

Jeg er fan af stedsegrønt. de hjælper mig altid. der skal ikke så meget til. Tag måske den buket der har de blandede farvede blomster du godt kan lide. Men ikke i alt for stærke farver her i efteråret. Følg årstiderne. split buketten i atomer. Pluk nogle grønne blade i haven, skoven eller hvor du kan komme til nogle. Jeg samlede også nogle kastanje blade. De er bare så smukke lige nu.

Skyl det hele af og tør dem forsigtigt og nu kommer vi til det sjove. Har du glas skånnere? jeg har de fineste i guld fra ikea.

De skal gerne være ens. Vil sige de er en god indvistering. Så skal du bruge små forskellige glas, vase gerne gamle i krystal .

Det jeg her har gjort for at skabe roen på mit bord er mine guld bordskånere og de store blade.

Tag et blad og stil skåneren oven på. Derefter et glas eller lys.  Jeg har mange af dem, så alt kommer på en guld cirkel. Det skaber roen i kaos. enkelte blomster og nogle klippet ned til roden.

Lav dit bord personligt med ting du godt kan lide. Tante odas lille porcelænsfugl kunne måske godt se fin ud her sammen med en cirkel og et blad. Jeg fandt f.eks et smukt rødt løg der pludselig blev til en blomst på bordet. Så hver ikke så nervøs for at fejle. Bare hold dig til de samme toner.

Men vigtigt hold den rent midt i kaoset.

Held og Lykke

Kh.
Liv

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.