Fra kaos til magi

Fra kaos til magi

Det at skulle pynte op til jul er noget at det skønneste for en julenisse som mig. Lover at, i bliver bombarderet med tips og tricks. Men lov mig, ikke stress. Jeg har jo mange års erfaring og lever tildels af det. Så for mig er det som et skønt hvilerum. Men noget af det mest simple, hvor man kan skabe max hygge er at, dekorere sin lysekrone som var det et juletræ.

Her er min.

 

 

Du kan vælge at lave den simpel, kun med en farve kugler eller som vi har gjort, et overflødelseshorn af farver og glimmer.
BLOT 1. TING ER VIGTIG! ALLE BÅND SKAL VÆRE I SAMME FARVE .

 

 

Så sættes der bånd på inden kronen skal pyntes.

 

 

 

Man kan holde den simpel i en farveholdning som her, eller lade børnene gå amok som på det næste billedet.

Vigtigst er at, i hygger jer med det og at det skaber glæde og julestemning i denne mørke tid.

 

 

God fornøjelse

Kærligst Liv

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.