Den dovne husmors smagfulde fiskefrikadeller.

Dem der kender mig ved at jeg elsker lækker smagfuld mad. Men ved også godt at jeg ikke altid har så meget tid. Snyder gerne hvis jeg kan, for heller lækker snyd end et dårligt alternativ.

Dette er en skøn og billig løsning når man kommer sent hjem, men stadig ønsker et smukt og godt måltid.

Til dette skal du bruge en færdig fiskefars. Og denne er flot en af de her lidt kønsløse du kan købe i supermarkedet. Men istedet for bare at fyre dem på pande, tilsætter jeg æggevider, salt og peber. Frisk chilli. Reven citron skræl og masser af basilikum. Krydderurterne bestemmer du selv. koriander er også lækkert til. Men æggeviden er vigtig og skal først køres i så den bliver mere lind i teksturen.

Bland det hele sammen.

 

 

Læg dem på panden, ikke alt for store. i majs olie og lidt smør. Vigigt! Gør alt for smagen.

 

 

Steges ved høj varme så du får skorpen og derefter skrues der ned så de bliver stegt færdig.

 

 

Smager dejligt til min agurk salat

 

 

Kh.

 

Liv

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.