Vipper kan være snyd, men er ok når man har mega travlt og nu kan i få glæde af det ;-)

 

Jeg fabler tit om at en af de vigtigste ting for mit udseende er at jeg føler mig velholdt. I perioder hvor jeg har mega travlt, som op til messer , jul, nytår osv. elsker jeg at få sat vipper på. Jeg er jo født med lange vipper selv og gider jeg bukke dem og give dem mascare på, er der måske ikke den store forskel. Men jeg elsker at vide at når jeg har travlt, behøver jeg nærmest ikke tænke på mit ansigt når jeg har vipper på. Jeg vågner og ser pæn ud. Derfor har jeg i dag valgt at lade Caroline Mathilde fra Take care lave mine vipper. Dette er IKKE et reklamer opslag, betaler selv for det! Hun er super dygtig og har lang erfaring fra hendes tidligere sted starlash, hvor hun er uddannet. Hun er god til at se hvad dine øjne kan bære. Man skal jo ikke ligne en edderkop vel.
Men nu har hun taget springet og gået selvstændig og det vil jeg da gerne støtte. Elsker iværksætteri på alle planer.
Men nu er det så at det bliver interessant for jer. For i kan indtil 1 april booke jer ind hos hende og få lavet de vildeste øjne til 599 kr. normalt ligger det mellem 1095-1295 kr.
og ønsker du lige og få farvet og plukket dine bryn også koster det kun 100 kr nu. Det vil jeg anbefale, for så hænger ansigtet bedre sammen.

Og har du bare brug for en opfølgning kan du 2 gange få det for 299 kr.

ring på 39560800 eller book jer ind via online bookning
www.takecarels.dk . men husk at skriv at i booker via bloggersmission, så får i rabatten.

Ligger i Hellerup i København

 

Beklager billedet kvaliteten. Det ene billedet er mens det bliver gjort og det andet på vej uden sminke i skoven. Så farverne er lidt sjove, men begge mig 🙂

kærligst Liv

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.