Vind måske hvis du tør ❤️

Vinderen blev

 

Sanne Trane

 

tillykke

 

Vind måske hvis du tør!❤

 

 

Hvad handler min mission med My little curvy love bla også om? At gøre jer kvinder mere modige. At i tror på at i er smukke som i er. At inspirer jer til at turde tænke sådan om jer selv. 

Så denne gang skal i sætte et billedet op af jer selv der kan inspirere andre. Hvad i syntes er hot og lyst til at vise. Hvis i ikke har et billedet kan i også skrive det, eller gå ind på www.mylittlecurvylove.com og sætte noget sammen derfra.

Husk at ved at gøre det kan du ud over at vinde et valgfrit stk. Tøj også hjælpe andre med gode ideer og derved også selv blive inspireret. 

De første smukke forskellige kvinder med deres bud er her.

I skal lægge jeres bidrag ind på www.bloggersmission.dk  så finder jeg en vinder næste søndag.

Ihhh hvor jeg glæder mig til at se jeres bud❤🙏

Dette er ikke sponsoreret af fb

5 Comments
 1. Hej.
  Jeg ville så gerne ligge et billedet op af mig i noget af det skønne tøj. Men da jeg først har opdaget dit mærke og dig skønne tøj igår har jeg desværre ikke endnu. Men fedt fedt st du lave noget til os curvy qvinder der har lidt til gården og gaden. Og så er det oven i købet flot og fede snit. Jeg ønsker mig helt vildt disse ting fra din kollektion. Desværre kan jeg ikke få billederne ind
  Sort bluse med lomme
  Sort kjole med orange v hals og bryst
  Sort enkel kjole.

 2. Jeg tør godt.

  Efter jeg har tabt en del kg, er min selvtillid begyndt at stige. For 6 måneder siden havde jeg ikke taget kropsnært på, og slet ikke en rød læbestift.

  Men jeg er mig, og jeg må godt.
  Jeg kan desværre ikke se hvor jeg kan ligge billede op

 3. Jeg kunne ikke lige sætte et billede op her, men det ligger nu inde på din FB side :).
  Jeg var så heldig at få lov at blive stylet med en af dine smukke sorte kjoler, sidste år, da jeg blev udvalgt til at stå model for Ugebladet Søndag.
  En kæmpe oplevelse at få lækkert tøj på, som passede til en Curvy Girl og til at få det bedste frem i mig.
  Det er fedt du laver tøj til os med former – tak for det!

 4. Egentlig er dette alt for grænseoverskridende. At dele mine inderste tanker. Men nu gør jeg det.
  Jeg vejer meget. Ja, også for meget. Det får jeg indimellem også af vide af mine nærmeste. Men det er så hårdt. Hårdt at gøre noget ved det. For jeg ved jo godt hvad der er rigtigt / forkert. Sundt / usundt. Men at bryde vaner, føle sig sikker, glemme alt modstand og bare tabe sig……det er så sk… svært.
  Jeg drømmer om at tabe mig. For så kan jeg passe mit gamle tøj. Str.38.
  Men inden jeg når dertil, hvad skal jeg så have på??
  Tak fordi du læste med!

 5. Hej Liv

  Jeg lagde et billede op på LinkedIn af mig selv stående foran en masse mennesker, for at tale om Varemærker. Jeg var meget nervøs, og teknikken drillede for alle pengene! Det ser ikke ud som om jeg kan lægge et billede op her?

  Vh

  Céleste

Leave a Reply

Your email address will not be published.