TV-serier, og de über-seje kvinder der ser dem (mig)!

Kan vi lige bruge lidt tid på at tale TV-serier?

I min søgen efter balance i livet, er jeg kommet frem til, at det ganske enkelt er umuligt med balance, når jeg går i gang med en god, fængende ny TV-serie. JEG ER CHANCELØS😱

Jeg ELSKER at ligge mig ind i sengen med en serie, og bare drømme mig ind i andres menneskers medrivende liv, alt imens jeg holder fri fra mit eget.

Det hele startede for mig med BEVERLY HILLS 90210, hvor jeg hungrede efter et liv som Brenda og Kelly (og muligvis en kæreste som Brandon😉). Min storesøster optog alle afsnittene på VHS, så når jeg kom hjem fra skole, så jeg alle afsnittene igen og igen indtil der var så meget ”sne” på skærmen, at der ikke var mere at komme efter.

Så var der Melrose Place, men lad os bare være ærlige, Melrose var ALDRIG lige så godt som Beverly. Ally McBeal, derimod. I LOVED IT! Sangene og hele universet gjorde at jeg tirsdag aften, når et afsnit var slut, ikke kunne overskue, hvordan jeg skulle ”holde mig” en hel uge, før et nyt afsnit rullede over skærmen.

Carrie Bradshaw. Need I say more? Sex & the City, var et kapitel for sig, og måske første gang jeg oplevede hvor stærkt søsterskab kan være. Det eneste, der overhovedet kunne tåle sammenligning, var FRIENDS. Titel-sangen gør mig stadig glad, når jeg hører den…

 

Derefter tror jeg nok, der var et lille ophold i mit serie-liv indtil jeg var sengeliggende i 7 måneder da jeg var gravid med Buster (vores yngste søn). Allan, var så sød at gå i Fona (!!!!) og købe DVD’er til mig. ”Alias” med Jennifer Garner, hvor hun er undercover-agent, og gennemført bad-ass med et godt hjerte. ”Lost” – serien om et fly der styrter ned på en øde ø, og i flere sæsoner kæmper for overlevelse.

Men vigtigst af alt: ”Brothers & Sister”. ÅÅÅÅÅH, jeg er vild med Sally Fields! Når Sally Fields så vælger at spille sammen med Calista Flockhart (Ally, fra ”Ally McBeal”), hvad kan man så gøre andet end at se hvert et afsnit og leve sig ind i det som om, man var et af familiemedlemmerne? Den familie var så fantastisk…. Og noget andet som gjorde serien et must for mig, var kulisserne. Serien handler om en familie, som bor i L.A. og som har en frugtvirksomhed (ved godt det ikke lyder spændende, men OMG!!!!). Deres hus, var mit drømmehus, og Sally Fields – som spillede moderen – var som sådan en italiensk Mama, der lavede lækker mad og passede godt på sin familie. Værre blev det ikke, da Rob Lowe kom med i serien 😍 Manden er jo noget af det pæneste, man kan forestille sig, så igen var jeg chanceløs.

I årene med små børn, husker jeg ikke, at jeg så serier – tror ikke der var tid… Jo, hver søndag sendte DR deres store satsninger, som vi som familie elskede (sammen med resten af Danmark). Forskellen var bare, at det med at se et afsnit af noget hver søndag, er nydelse, hvorimod det at se en helt sæson på mindre end en uge er binge-watching eller bedøvelse, og det er nok mere der, jeg er nu om dage 😂

 

 

I de senere år har jeg elsket:

Suits, Sons of Anarchy, Breaking Bad, Homeland, The Real Housewives of Beverly Hills/New York/Orange County/Dallas, Flipping Out, WhiteCollar, The Handmaid’s Tale, Game of Thrones, Big Little Lies, Billions, Scandal, Girlboss, The Good Wife, Ladies of London, Nashville og måske et par andre…

 

Lige nu ser jeg SMILF og BERLIN STATION på HBO. SMILF har virkelig potentiale, men der er kun 2 afsnit indtil videre, så det kan gå begge veje…

Jeg ved godt, jeg virker som en total taber med alle de serier, men for filan da. Der er ingen vej uden om – I FRIGGIN LOVE IT!

 

Peace out,

M

2 Comments
    1. Been there, done that 😉 Eller det vil sige, jeg ikke er færdig med den nyeste sæson. Jeg har haft svært ved at komme mig over konens død😭 xx Mette

Leave a Reply

Your email address will not be published.