Mor! Tror du gør det helt forkert😱

Mor må jeg lige spørge om noget. Siger min datter på 11 efter hun efter skole er blevet hevet med ud på messen for at hjælpe til, da det hele i morgen går i gang for alvor.

Altså mor, nu har jeg gået rundt og set de andre stande. Der er noget jeg ikke forstår. Mor tror du gør noget mærkeligt eller forkert i forhold til de andre jeg har set. De lægger tingene ligesom op i kasser oven på

Hinanden. Farverne hænger de ordentligt. De blander ikke som dig mor. Så er de også ofte mange der går rundt og jeg tror ikke der er nogle af de andre designere der selv står og stryger tøjet mor. Hos dig er det jo lidt som bare at komme hjem til os😳 

Hun bliver helt oprørt for jeg ved at, hun vil mig det bedste. 

Jeg sætter hende ned og holder hende i hænderne.

Lille skat 

Mode handler ikke bare om at sælge og putte i kasser.

Mode handler om personer.

Og ja my little curvy love er nok noget af det mest personlige herude. Det er skabt af mor for at gøre en masse kvinder smukke, seje og moderne. Og det findes ikke i en kasse. 

Og ja skat, her på min stand er det som at være hjemme. Her er hyggeligt og smukt. Og det er mig. Jeg passer ikke i kasser af 10

Eller i 3 ens toner. Mor er skæv og gør tingene på sin måde og det gør du også. Og nej syntes ikke det er pinligt at jeg selv står her og har fingeren nede i alt. Men kunne da være rart med mere hjælp, bla. Til

At stryge. men sådan er det bare ikke.

Hun kigger nu på mig, med de der store smukke blå øjne. Og siger bare .

Hm sejt. Tager en klud og pudser spejlet.

Så i dag fik jeg den dejligste dag og da kl var 11 var jeg klar til messens første lidt ulovlige kunde, Charlott and me. Bedste start ❤️

Den starter jo først i morgen, så nu vil jeg glæde mig til dag 1.

Kys og sov godt❤️

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.