Min nye baby er født og du kan vinde

 

Endnu en lille baby er født og med den en gave til en af jer!

Nu er spring/summer på gaden og endnu en rejse kan forløses.
Jeg er altid spændt på om i kan lide den, for uden jer er det hele jo lige meget. 
I har været med fra start. I har været grunden til at jeg valgte at skabe MLCL, da jeg mente at det var alle kvinders ret til at være moderne, sexede, seje og feminine. I har været med til at bestemme hvilke prints der skulle bruges og været med til at løfte mig, når jeg nogle gange syntes det var en lidt ensom rejse.
Jeg ved det også godt kan være svært at se sig selv som denne type kvinde jeg mener i er og jeg skal nok være bedre til at give jer forskellige muligheder. Det handler ikke om du er tyk eller tynd og derfor vil jeg også prøve at vise forskellige kropstyper fremover.
Jeg har denne gang også lavet flere modeller i 2 længder og generelt, er du over 170 cm så tager du den lange. Under, ja så den korte.

MEN VI STARTER MED EN KONKURRENCE.
I kan vinde 4 timer med mig, hvor vi taler om de udfordringer i har. Jeg sminker jer og lærer jer en grundmakeup. Rådgiver jer med hår og ikke mindst stylerjer som den type jeg ser jer som.
Når det er gjort tager jeg et billede af jer som i får så i kan se hvad jeg mente når i får en tøj krise.
Jeg spurgte for en uge siden om det havde en interesse og det var meget overvældende ved at mere end 40.000 så det og mange sagde jaaaaaa.

Så nu kan en af jer vinde den mulighed. Samtidig får du 20%på kollektionen den dag, hvis der er noget du ikke kan leve uden.
 
Og hvad skal du så gøre for at vinde?
Du skal gå ind på www.mylittlecurvylove.com  og tage et billede af et stk. tøj du mener vil klæde dig og lægge det op på My Little Curvy Loves FB side. Skriv gerne din højde og str. I MLCL-tøj. Så vælger jeg en af jer. Er der andre du kender du mener kunne have glæde af det må du også meget gerne dele opslaget. 
 
Til jer der ikke vinder vil jeg sidde ved computeren 1 time om dagen mellem 12 og 13  torsdag og fredag hvor i bare spørger løs.
Men prøver nu altid at hjælpe så godt jeg kan. I kan bare skrive på messenger, men husk altid jeres højde og str. da det gør det meget nemmere og gerne kort, da jeg får virkeligt mange spørgsmål. Så kan ikke garantere at alle får svar!

Hvis i køber for mere en 1999kr. og beholder det, har jeg også lavet en bomuldstaske i får med i gave, men kan også købes for 399kr. Den er mega sej og meget rummelig.
 
Til sidst vil jeg bare sige 1000 tak for jer og ønsker jer alle et smukt og lykkebringende forår
 
Kh.
Liv

 

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.