Ligger styrken i sårbarheden?

 

Ligger styrken i sårbarheden?

Er det derfor at når jeg føler, jeg er aller mest åben, så tager jeg alting ind. I nogles øjne sikkert ret irriterende 🙂

Personligt hører jeg tit folk spørge. Liv jeg fatter ikke hvordan du har klaret dig igennem de kriser, du har haft. Har tænkt lidt over hvorfor de dels stiller spørgsmålet, men også hvorfor jeg ikke bare har lagt mig ned og givet op, når jeg stod midt i orkanens øje. For ja det har da været hårdt, men jeg prøver altid at finde en positiv vinkel og komme videre. Det er jo ikke det værste jeg har oplevet, selvom da jeg stod midt i det, føltes det nok sådan.

Men alle mennesker oplever jo kriser i livet. PÅ arbejde, kærlighed, familieliv.

Så hvorfor spørger de? Grunden tror jeg er at, de måske kan genkende sig selv. Måske i det små, men genkende gør de. Vi tror altid at andre tænker noget om os og det begrænser vores råderum enormt, for virkeligheden er ofte en anden.

Dvs. at når en siger jeg fatter ikke at du står, kan det ligeså godt betyde, hjælp. Red mig, du står, men jeg ved ikke hvordan jeg skal komme videre. 

Nogen spørger måske med udgangspunkt i dem selv. Sådan tror jeg bare det ofte er. Vi skal ikke lade os begrænse af, hvad andre tænker, for i virkeligheden tænker de nok mest på dem selv. 

I har sikkert siddet til et foredrag og tænkt, shit lille emma skal hentes kl 16 inden børnehaven lukker. Eller som nyforelsket, jeg gider ikke hører mere, jeg vil bare hjem og kysse eller hvad man nu tænker på. Men foredragsholderen tror jo i hører efter og kun ser ham. 

Måske tror jeg at livet for mange vil blive nemmere,  hvis vi tør anerkende at, vi er sårbare. Men Vi er også stærke. Og selvom vi måske er voldsomt presset af en chef, kollega eller en anden, kunne det jo også være at,  det er fordi vi misforstår den menneskelige dynamik. Det behøver måske slet ikke være så slemt. 

Nå en lille søndags tanke fra mig inden den nye uge starter.

kh. fra en træt designer der lige er blevet færdig med vinter 19/20 og må betegnes som åben i sindet.

www.bloggersmission.dk

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.