Kære lille stille morgen

Du er den jeg som lille så frem til.
Som teenager hadede
Som nybagt mor blot gled ud i overlevelse.
Men som nu er gået hen og blevet mit åndehul.
Her hvor de vigtigste tanker tænkes.
Lært ikke at panikke over at, du ofte kræver mig kl 4 om morgenen, blot fordi du har så meget på sinde. Jeg har lært at omfavne dig og lade dig omfavne min krop og min sjæl. Det er her jeg på kort tid får skabt noget unikt, uden rationale eller anden form for overvejelse, jeg er heldig.
Det var her du insisterede på at jeg skulle følge min fornemmelse og derfor blev My little curvy love skabt. Midt i personlig kaos og udefra insisterende overgreb på min person. Her fandt jeg dig. Roen. Mine stille morgener i mørket. Her er alle tanker ok. For de er mine. Kun opslugt af tanken om dig og mig mod hele verden. De kan bare komme an. Vi kan godt og vi tør godt, for vores stille morgener gør os modige. Pludselig giver al stressen, bekymringerne, frustrationerne bare så meget mening.
Tror jeg kan sige at jeg elsker dig for evigt❤️
Min stille morgen.

God dag til jer og pas på hinanden

Xxx Liv

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.