Hellig er ok nogen gange

 

Nu har jeg aldrig været typen der var specielt hellig eller overholdt min mål. Så så jeg jo nok ikke ud som jeg gør 🙂 Men lige når vi kommer til det med at lave smoothies så bliver jeg hellig. Dels fordi jeg syntes at smagen i de frosne bær bare er så meget mere intense når de er øko og så bilder jeg mig ind at farverne har langt mere intensitet. Derfor prøver jeg så vidt muligt at anvende øko bær til smoothies. Og så kommer vi til det aller mest hellige mælken.Smoothies skal laves på mandel mælk. Det er min religion… Så ved i det;-) for med mandelmælk bliver det hele bare så meget mere parfumeret og cremet. Så til denne potion har vi brugt.

 

 

1/2 pose frosne rabarber

1/2 pose frosne jordbær

1/2 L mandel mælk

1 kniv spids salt! og salt

honing efter smag.

Eller rørsukker eller sødemiddel til dem der ikke vil have sukker eller må. Alt smager godt.

Fyr bare det hele sammen.

Hvis i ikke spiser det hele kan man putte resten i små bæger med en pind i og sætte dem i fryseren. Herved får man de lækreste og sunde is.

 

Velbekomme

xxx liv

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.