Familievenlig hundevask

Jeg ELSKER at være sammen med vores drenge! De er humoristiske, kærlige og interessante mennesker, og gang på gang forundres jeg over, hvor dejlige de er. Jeg kan selvfølgelig været en smule farvet i min vurdering af mine børn, men det korte af det lange er, at jeg virkelig nyder deres selskab. Hvad jeg ikke nyder, er at lave børne-agtige ting, som jeg ikke synes er interessante. Jeg har simpelthen svært ved at fake min begejstring for ting, der ikke er sjove. Jeg kan godt svinge mig op til et slag kort en gang imellem, og har drengene lyst til at se en film eller serie (vi er lige blevet færdige med “Stranger Things”, og den kan klart anbefales til børn, der IKKE døjer med mareridt), så er jeg også yderst frisk på det. Gåture på stranden er også OK. Shopping, derimord, synes jeg er forfærdeligt! Jeg fatter ikke, at nogen nyder at gå ind og ud af butikker med dårligt indeklima og alt for mange mennesker. Slim-produktion er jeg heller ikke så meget til.

Faktisk kan jeg godt lide, når vi kan lave noget sammen, som også er lidt produktivt. Da drengene var små prøvede jeg mange gange at gøre dem vilde med “nu rydder vi op i alle jeres skuffer-legen”. Da de var helt små gik det fint, men det tog ikke lang tid, førend de syntes min leg var r..syg! Derfor gør det mig ekstra glad at melde, at jeg har fundet den PERFEKTE, PRODUKTIVE ting at lave med drengene, som både de OG jeg synes er hyggeligt.

RENE POTER.


Ja, det lyder måske ikke vildt, men det er det. VILDT GODT.

Jeg hørte fra en veninde om RENE POTER. Jeg ved ikke helt, hvad man kalder det, men vel nærmest en hunde-salon…? Min veninde havde været forbi med sine hunde, fordi hun hader det svineri, som hundevask medfører, og hun var svært begejstret, og delte derfor oplevelsen med mig. Min OCD-hjerne tænkte med det samme, at her var der en mulighed for at hygge med drengene og samtidig få vasket vores to maltesere uden at skulle rengøre hele bryggerset bagefter. Kom nu til sagen, Mette.

Butikken/salonen ligger i Søborg, og vi blev budt velkommen af Nikita, som er indehaver. Jeg havde allerede besluttet hjemmefra, at hvis det tegnede til at blive en god oplevelse, så ville jeg tage billeder, så jeg kunne skrive om det på bloggen. Der gik det meste af 30 sekunder, før jeg var sikker på, at jeg ville dele oplevelsen med jer 😉 For seriøst, stedet var så pænt og lækkert, og Nikita så hjertelig og skøn med både hundene og drengene.

(Bare lige FYI (for your information), så er dette IKKE et sponsoreret indlæg – det er bare mig der er genial til at finde på super-seje familie aktiviteter, og så gerne vil dele dem med jer. )

 

Jeg gider ikke bruge min tid på hverken mennesker eller steder, hvor jeg føler, børnene er i vejen, for så går jeg i totalt bitch-humør og begynder at skælde ud på drengene,så andre ikke synes, de er irriterende (og det er de ikke!!). Det var lige det modsatte i hunde-salonen. Nikita virkede oprigtigt interesseret i drengene og det gjorde, at jeg kunne slappe af.

Vi fik vores egen salon-plads med en stor vask, hvor hundene kunne spændes fast, så de ikke hoppede ned fra vasken. Vi kunne selv vælge hvilken øko shampoo og balsam hundene skulle vaske i, og så fik vi en kurv med hvide håndklæder (ikke de grimme Justin Bieber håndklæder som jeg normalt bruger derhjemme), forklæder og skoovertræk (så vores tøj og sko ikke blev våde), børste og en pose med godbidder. Allerede der, var jeg solgt ❤

 

 

Jeg havde to af drengene med, og de klarede det hele uden den store indblanding fra min side, og de syntes, det var sjovt! Jeg var helt afslappet med at lade dem vaske hundene, fordi jeg vidste, jeg ikke skulle rengøre det hele til sidst – jeg ved godt, det måske lyder lidt “lortet”, men sådan har jeg det.

 

 

 

 

Hundene lignede to små rotter, lige indtil vi fik dem ind i “bloweren”, som er ligesom en føntørrer på steoider, der tørrer pelsen på rekordtid. Nikita hjalp drengene med at tørre hundene, og viste dem, hvordan de bedst gjorde det uden at blæse luft direkte ind i kysen på de små kræ. Igen var hun meget mere tålmodig, end jeg ville have kunnet være, og det var med til at gøre det hele til sådan en dejlig oplevelse.

Vi sluttede besøget af med at købe nye halsbånd, børster og sweatshirts til hundene. Og nu tænker du nok, at jeg er sådan en skør hunde-dame, men jeg sværger, at jeg normalt ikke køber tøj til dem, MEN hele setuppet var så hygge-

ligt, og drengene ELSKEDE det, så jeg fik købt alt det, vi manglede. Derudover, har Mini og Silke længe trængt til nye halsbånd, og når så det hele var lige der under ét tag og til billige priser, ja, så kommer jyden frem i mig, og må gøre en god handel😂

Det, der startede med at forhåbentligt blive en OKAY oplevelse, endte med at blive den hyggeligste familie-aktivitet, som vi kommer til at gentage, og jeg havde svært god samvittighed, da jeg lørdag eftermiddag lagde mig på sofaen med Camilla Läckbergs “HEKSEN” (som jeg også kan anbefale, hvis du er til den genre), fordi jeg vidste, at jeg havde lavet noget med mine børnene, der ikke involverede en computer eller Netflix. Og bedst af alt: Vi fik hygge, rene hunde (eller poter) og efterlod oprydningen til de professionelle😜

Alt for nu,

xx Mette

 

 

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.