Dag 4. Dagen hvor jeg mødte livet med åbent sind…

Dag 4

Det er nu onsdag og jeg kommer hjem lørdag. Den der akutte krise af ensomhed overmander mig. Savner Bartholine VILDT meget nu. Savner dem derhjemme. Føler mig fortabt , momentant. Prinsessen der blev efterladt i luksus uden kærlighed.

Men ved også at det er en følelse der altid kommer. Kan huske at Bartholines far altid sagde når jeg var i den fase ( designfasen) åh nej er vi nu her igen. Du er jo krop umulig. Se så bare og få styr på den kollektion så vi andre kan få fred😂😝og ja han kendte mig jo ret godt efter 17 års samliv ha. For ja når kollektionen skal samles er alle mine sanser åbne. Jeg mærker alt. Føler alt og ja er det der hedder krop umulig! Vil elskes betingelsesløst. Og sådan hænger livet jo ikke sammen og derfor bliver jeg så frygtelig ensom😱

Men om 2 dage har jeg styr på kollektionen og så er alt godt igen og jeg kan tage hjem og blive kysset og holdt om❤️

Men lige nu vil jeg møde dagen åbent og møde de skønne dygtige mennesker der skaber My little curvy love.

Og sådan mødte jeg dagen.

En dag fuld af følelser. Ensomhed, afmagt, træthed, lykke, grin og masser af sammenhold.

Men pludselig var alt som forvandlet . Jeg sad stille på en stol. Hørte kun lyden, af en vifte i loftet der hamrede rundt. Jeg var så træt at jeg kunne lægge mig på gulvet og give mig til at græde.

 

Men ovenpå skete der mirakler. Som i den scene i Askepot hvor musene spæner rundt og skaber den smukkeste kjole da Askepot bare troede at alt var håbløst . Det samme skete for mig. Blot var mine mus Master G og hans team af fantastiske mennesker. Master G er husets konstruktør. Lille sirlig mand, hvis skjorte selv efter 10 timers arbejde stadig står snor lige og smilet ligeså.

 

 

Vil lige præsentere dig for den nye mand i mit liv. Måske du syntes han virker lidt lille, men pyt. Intet er jo perfekt her i livet.

 

 

Hans navn er MASTER G! Det kalder alle ham. I respekt for hans virke. Siger det bare alle bør have en Master G i deres liv. For han kan trylle. Efter nu 14 timer kommer Master G ned til mig, hvor jeg sidder. Stoffet var noget jeg fandt igår og idag har Master G og hans team bla. Så skabt denne fantastiske kjole.

 

 

For 30 min siden var jeg ved at lægge mig på gulvet og græde af træthed og ondt i ryggen, til nu at stå med Master G i armene med den smukkeste kjole og spørger om han vil være min ny mand. Kan han få mig til at føle mig piv lækker uden sminke, fedtet hud og uglet hår, så kan den mand bare noget.🤪

Han får hermed prisen som den bedste pattern maker jeg ever har arbejdet med! Så pil fingrene, han har sagt ja og skal ikke have andre end mig og så lige alle jer andre skønne mlcl kvinder ❤️😂

I love Master G. Og sådan blev hans team ved med at trylle og mit humør og energi niveau steg i takt med at nye styles blev tryllet frem af disse skønne mennesker.

 

 

 

 

 

 

Da kl blev 21 havde jeg været igennem alle følelser og kunne ikke rumme mere den dag. Aroona og jeg besluttede at nu skulle det fejres lidt. Alle kunne nemlig godt mærke at det her var magi skabt i fælleskab af alle. Teamwork når det er bedst. Så ud i verden drog Aroona og jeg. Eller ud og ud, lyder så flot men vi blev kørt til en privat club i et aflåst område. Så fra at være en hårdt arbejdende kvinde med hang til tungsind ændrede det hele sig nu at se mig selv midt i en Bollywood film. Damer der sang i en mikrofon, så grimt men samtidig det sjoveste. Og pludselig opleve mig selv stå med en hvinende flok overklasse piger og en masse mænd der bare stirrede og snakkede om hvem hende den nye i klubben var. Indtil 1 havde drukket nok til at præsentere sig selv.

 

 

 

Viste sig at han var en kendt modefotograf og vi udvekslede numre og grinte højlydt, da han fik min uforbeholdenhed mening om de damer der havde trukket en mikrofon og mente at, hele stedet da lige skulle opleve HVOR hæsligt de sang. Sikker på en kat du trækker i halen synger bedre! Men det sjove var at det var ligemeget. For de elskede det og rummet kunne rumme det. Folk klappede da de var færdige. Måske fordi de netop VAR færdige. Vides ikke😂 Men alt emmede af kærlighed og overskud. Lige som hele dagen har været.

Men sum a summarum. Vi lukkede festen da kl blev 3

 

 

Mine kæber var ømme af at have grint så meget. Tænk hvilken dag.

Dagen startede i ensomhed og sluttede i kærlig fest.

Minder mig igen om at livet skal mødes. Mødes med et åbent kærligt sind. Så ryger lykken ned i din turban🙏🏻

Nameste❤️

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.