Dag 2 starter igen med et døgn nærmest uden søvn, men høj på skønhed. 

 

 

Hvis man kan betale sig fra at, blive prinsesse for en dag, så er det det, der er sket nu. Alle bukker, åbner døre, så snart jeg nærmer mig en dør og her er så smukt, så jeg næsten er ved at græde over hvor heldig jeg er. Havde lavet den fineste video, men bloggen tillader det ikke, så blot et billedet der er lidt rystet, beklager,

 

 

Ved godt at, uden for dette palace, ligger den anden virkelighed, men lige nu har jeg besluttet at, med så meget jeg arbejder og altid kæmper og også for andre, er det her helt ok. Jeg nyder det. Tager det hele ind. Smiler ydmygt til dem der bukker og om lidt bliver mit rum fyldt af liv.

 

 

Aroona, Manju  og deres assistent kommer med  hele sommer 20 kollektionen og ydermere prøver på en ekspres kollektion. 

Så jeg venter i spænding.

 

 

plimmm. Det ringer på. Jeg åbner og forventer at se Aroona, men i stedet står der 2 søde små kvinder og en af dem fra hotellet, der hele tiden bukker, med en kæmpe pose med prøver. Men pludselig springer Aroona frem bag døren, lige så barnligt og skriger  bøøøø og jeg hviner højt og  får et chok. Man skulle tro vi var 12 år.  Aroona og Manju er mine agenter i Indien og som jeg skal være sammen med hele ugen. Aroona er ejeren og den kreative drivkræft og Manju hendes uundværlige tekniske sjæl der bevare roen. Søde, kærlige og knivkarpe mennesker som jeg respekterer højt. Først får vi lige talt om private ting og så har jeg gaver med til dem, som de pakker ud. Lidt smadrede efter en lang rejse.

 

 

Men min erfaring med asien er at, de ofte er følelses mennesker som mig. Derfor er der ingen business uden pleasure og derfor forstår vi hinanden så godt. Til gengæld bliver vi som en stor famile og det er bare så rart. Også når tingene ikke lige flasker sig, ja, så hjælper vi hinanden. Så de er 100%  med på min mission. For det betyder også noget for dem.  Vi prøver nu alt tøjet på og jeg er glad for jeg ligner en milliard i det hele. Jeg troede vi skulle på markedet i dag men det venter vi med, til i morgen da, jeg skal nå et rette disse prøver.  Det kan blive rettet inden jeg rejser hjem, fredag nat hos teknikerne.

 

 

Vi smutter lige op på taget for at, se pool området og laver et gruppe billedet. 

 

 

Finder det sted jeg skulle arbejde fra i dag.

 

 

Naivt tror jeg at jeg om 30 min sidder deroppe og arbejder. Men ca 20 min efter bryder mother earth ud i lys lue.

 

 

Vandet ikke bare pisker ned, men det lyner og blæser så det ser faretruende ud. I det hele taget er vejrudsigten virkelig dårlig i disse dage. Monsun og orkan…

 

 

2 stakkel mænd prøver at beskytte buddhaen nede i haven, med et klæde. Virker som en ulige kamp. Ser dramatisk ud. Her før billedet.

 

 

Som det så ud i morges og så 1 time efter. Naturens kontraster.

Den stakkels mand kæmper mod stormen og regnen pisker tæppet af.

 

 

Lige nu er jeg ret tilfreds med tilværelsen som prinsesse og bliver inde døre hele dagen. bliver færdig med rettelserne og der bliver også lidt tid til dejlige beskeder, med dem derhjemme. Jeg bliver altid lidt sårbar i denne proces og så er det rart at, vide at nogen tænker på en derhjemme.

I morgen bliver en vild dag og følelsesmæssigt rutchetur, så må nok hellere snart komme i seng. kl er snart 24.  Så vel ok med en lidt kort arbejdsdag  🙂 

Men bliver nok svært at sove for der bor et par ved siden af der skændes ,så det brager og så ender det jo nok med en forsoning til sidst. De gjorde de også i går 🙂 Hvad der er bedst at høre på når man ligger på et hotel værelse alene, ved jeg ikke. Men nok lige intimiderende ha. Nå men det ene ved man jo får sin ende. Så godnat fra prinsesse suiten. 

Sådan kan det også lyde på et luksushotel…

I morgen bliver det kontrasternes holdeplads.

Hvor alt ikke er så skønt som det jeg har oplevet i dag.

 

 

Sov godt når tid er.

Kh. Liv

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.