Camillas finskbrød med pistacienødder og citron

 

FINSKBRØD MED PISTACIENØDDER OG CITRON

Alle kender finskbrød, her har jeg krydret dem med lidt citron og pistacienødder og det giver en frisk eftersmag, og det er bare lækkert.

 

( ca. 35 stk.)

200 g blødt smør

250 g hvedemel

50 g rørsukker

skal af en økologisk citron

 

 

PYNT:

1 æg til pensling, pisket let sammen

30 g pistacienødder, let groft hakket

2 spsk. rørsukker

  • Tænd ovnen på 200 grader
  • Hak smørret og smuldr det med hvedemel og sukker. Tilsæt citronskal og ælt dejen sammen til en ensartet masse.
  • Rul dejen ud (ca. 1 cm tyk), på et melet bord. Pensels med æg og drys med pistacienødder og sukker.
  • Skær dejen i lange strimler der er 3 cm brede. Del dem i stykker på 4 cm.
  • Læg kagerne på en bageplade med bagepapir og bag dem næst øverste i ovnen i 8- 10 minutter.
  • Afkøl på rist, og kom kagerne i en kagedåse.

KOKKETID: 8 minutter OVNTID: 10 minutter

TIPS: du kan også drysse med perlesukker i stedet for pistacienødder.

 

 

Kh. Camilla

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.