Velkommen

Søndag morgen

Ved jeg burde sove. Min varme dyne tynger mig og nærmest skriger om at jeg bliver liggende. Bilder jeg mig ihvertfald ind. Men jeg skal op. Ikke fordi jeg skal nå at få bollerne i ovnen, men fordi jeg har en mission.

Livet som iværksætter kræver nogle gange mere af mig, end jeg tror jeg kan klare. Men når jeg så bliver grebet af den der følelse af tomhed, nærmest en ensomheds følelse. tænker jeg, nu gider jeg altså ikke mere. Ikke bruge så meget tid på det. Hvorfor kan jeg ikke bare blive ansat i et eller andet firma, med pension, 37 timer, udviklingssamtaler, 6 ugers ferie. Få et almindeligt liv. Med en helt almindelig mand. Men noget i mig gør altid at, jeg fortsætter med at udvikle nye ting. At den magelige del af mig skubbes væk og den risiko villige del siger, kom nu det er en skide god ide.

Så nu springer jeg igen ud på dybt vand. I kommer til at høre meget mere om det, for det er en del af min mission. My little curvy love er bare så meget mere end blot et tøjmærke. Denne gang ikke alene,  men med en skøn stærk og smuk kvinde, som mange kender fra erhvervslivet. Ikke tøjbranchen. Mette Feldt. Hende og jeg kommer til at skabe noget sammen og første vigtige møde bliver i dag. For søndag er en god dag at starte noget nyt på. Med mænd, børn, hunde løbende omkring os. Midt i orkanens øje, skabes det unikke.

Så min varme dyne må ligge ensom forladt, for min mission skal fuldføres❤️

God søndag til jer… kys

Og her startede så bloggers mission. Midt i kaoset, men et stort ønske om at gøre en forskel. Jeg vil dele, dele af mit liv med jer. Men jeg vil også passe lidt på mig selv. Så

det jeg føler i kan bruge til noget.

Her første gang starter jeg med et skriv om det at holde ferie, med hæmninger, deller og huller i lårene🙈

Så viser jeg jer også hvordan man relativt nemt kan dække et smukt og personligt bord ud af det, de fleste har.

I får også familien Utzons gamle opskrift på brændte mandler.

Et trick til hvordan din lampe over bordet kan forvandles til den smukkeste og mest overdådige jule dekoration og hvordan mit guldbælte er blevet min følgesvend.

I får også en opskrift på den lækreste chokolade kage fra en af Danmarks bedste på feltet, Camilla lawes og så bliver månedens Shero kåret. En fantastisk kvinde som har skabt sit imperium ud fra gåpåmod, kløgt og masser af arbejde.

Mette har også skrevet et tankevækkende indslag om det der ser så perfekt ud nogle gange, kan være en skræmmende hård proces. Sårbarhed er en gave, men nogle gange også det der gør en skrøbelig og hvordan klare man så den.

Kys og tanker ❤️

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.