Kig ud når alt er sort❤️

Husk at kig ud når alt ser sortest ud❤

Vildt som tiden går. LinkedIn har lige mindet mig om at jeg for 3 år siden startede min rejse med My little curvy love. For 3 år og 1 uge siden var alt omkring mig vildt kaos. Jeg tog en indre beslutning om

at, hvis jeg skulle designe tøj, skulle jeg gøre noget nyt. Ikke bare lave endnu en kollektion. Noget som reelt kunne betyde noget for andre. Jeg gik i seng et døgn. Græd over tabet af mit navn og alt det jeg stod for. Følte mit hjerte var revet ud og var usikker på om jeg overhovedet ville lave tøj mere. Men gik i seng. lå og vente og drejede mig. Skal jeg finde på noget andet. Havde ikke lyst til at blive sparket og ydmyget mere. Kom desværre til at læse nationen i ekstrabladet om min sag. Ville jeg udsættes for det her mere. I seng. Mens jeg lå der med tårerne løbene ned af kinderne, begyndte en masse kvinder jeg ikke kendte at skrive til mig. Om at jeg ikke måtte stoppe. At de havde brug for mig som designer.  Pludselig væltede tankerne ind om at designe igen. Ikke bare som jeg plejede men til alle kvinder, også dem der i mange år havde bedt mig om det fordi de elskede min stil, men ikke kunne passe det, men som jeg ikke kunne overskue, for ville jeg så ryge ud af de smartes klub. Det kunne jeg ikke overskue. Men hvorfor var det så vigtigt at tilhøre den gruppe. Jeg brød mig jo alligevel ikke om den røde løber og de smartes fester. Så hvorfor. Var det usikkerheden for om jeg i bund og grund var god nok og havde derfor brug for denne ligegyldige anerkendelse. Måske nok. Men i det døgn gik det op for mig at mit kald ikke var, om jeg var fin nok til at komme i ELLE, Vogue, Hapers Bazar osv. For det havde jeg jo prøvet. Og her var jeg jo nu, hvor jeg følte at en ny begyndelse stod for døren. Stoppe som designer eller gøre noget andet. Det blev det andet 😀 på et døgn besluttede jeg at min nye mission skulle handle om de kvinder der altid havde været min mission. Men ikke mit urealistiske kvinde ideal, for dem var der nok til. Næ til kurvede kvinder, men også til dem der var str 38/40. Så det blev til kvinder i str 38-56 dvs til de fleste kvinder. Men det skulle være smart, moderne, sejt og sexet. Tog et par møder med forskellige, fandt på det helt umulige navn “ My little curvy love” umuligt sagde en smart reklame mand jeg kender. Ej det navn går sgu ikke min skat sagde han. Det er allllllt for langt. Tænkte lidt over den, men kom til den konklusion. Søde skat, man skal aldrig sige nej til mig hvis der er noget der føles rigtigt 😂 så det blev det. Stædig? Nej da 🤪  og nu står jeg her. Har lige tegnet min 7 mlcl kollektion. 6 kollektioner har ramt markedet og mor er glad og stolt. 

Det døgn i sengen, hvor alle faser blev udlevet med reflektion, angst, vilje, plan, styrke, mål var hårdt men alle bekymringerne vær. Jeg har klaret de første 3 år. Arbejdet 24/7. Sat sindsygt meget igang. Men ikke fortrudt et sekund. 

Så husk at hvis alt ser håbløst ud, findes der altid en vej, hvis du selv tør finde den!

1000 tak for alle jeres hilsner.

Kys fra mig❤

2 Comments
  1. Så godt gjort dine inderste tanker er kommet frem og du har vundet super sejt..jeg og sikkert mange andre kunne lære meget af det du har gjort… og turde mere ..end vi gør ..⚘⚘⚘⚘

  2. Du er bare så sej og da du tog den modige beslutning om at forsætte det du var god til og elsket, men rykke det til helt andre dimensioner end bare at følge strømmen. Keep going!

Leave a Reply

Your email address will not be published.