Den dovne husmors, løgner tricks.

Erkender det blankt. Jeg er på mange måder ret ulidelig. Enlig mor til en pige på 10, som vil det hele, kan være en udfordring. Sætter altid 1000 ting igang. Vil have at det ser perfekt ud, men er samtidig mega rodet. Har gang i for meget. Vil gøre alt for andre, glemmer lidt mig selv, men jeg øver mig. Er jeg den eneste der har det sådan i december? Så derfor snyder jeg, hvor jeg kan. Her burde den perfekte måske rolige binde julehjerter, bage småkager, alt fra bunden selvfølgelig osv. Men det hænger bare ikke altid sammen med virkeligheden, så derfor er jeg blevet mester i at snyde.  Så kan  andre jo få det vildt dårligt over hvor meget jeg når hæ. Det dumme er så bare at, jeg også er verdens dårligste til at lyve, så her får i da mit geniale løgner trick, når der skal laves bordkort og jule pynt samtidig  og som nærmest ikke koster noget, men ligner en million 🙂

 

Start i Netto, Menu, Tiger, Magasin, eller bare en af dem for alle har pt. de der dåser med skønne brunkage hjerter. Køb dem for pokker.

Ud over dem skal i købe flormelis, lidt æggehvide, en limpistol, lidt silkebånd, børne lim og glimmer i den farve i ønsker.

Denne gang viser jeg kun bordkort, for i morgen skal jeg lave julebord til Femina 2018 så har ikke lige tid men forklare i stedet.

Start med at rør flormelis sammen med meget lidt vand og meget lidt æggehvide. Fold en plastikpose til et kræmmerhus hvis i ikke har de proff som jeg dog har.

så laver du først bare små prikker i kanten. endelig ikke for store for så glider de ud. Lav en lille bitte cirkel og ta den op hurtigt. derved får du de fineste små prikker.

Nu er du så klar til at dække dit bord. Det hele tog mig ca 15 min.

Øv dig evt. på et par stykker først. når du er færdig med dem og du ikke gider spise resten da kvaliteten måske er for ringe for den dåse der har kostet 20 kr. tager du endnu et hjerte. Her dutter du så limen på i stedet. gerne i simple grafiske former og slut af med at hælde glimmer over.

Når det hele er tørt tager du så din limpistol og et stykke silkebånd, gerne i en neon pink eller lignende. smukt til træet. Hvis du ønsker en lidt finere udgave kan du putte en perle i enden af lykken. Men du kan også bare lime den fast og evt. lave en sløjfe. Vupti du har det fineste pynt til træet der max har kostet dig 20 kroner…

 

God fornøjelse

kærlig hilsen

Liv

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.