1 maj I Wish Wish Wish

 

1 maj I Wish Wish Wish 

Ej hvor ønsker jeg mig meget. Håber også i ønsker jer meget, for ønsker, håb og tro er bare så vigtigt for livet. 

Syntes jeg kender mange der kæmper. Jeg kæmper, men jeg har stadig mine drømme, mine håb og tro på livet. Troen på at jeg som menneske kan gøre en forskel. Troen på at i kan gøre en forskel. Bare vi kæmper og kæmper sammen. Det vigtige er ikke om du er lærer, sygeplejerske, politiker, direktør eller arbejdsløs. Det vigtige er at du bevarer troen på dig selv og livet. Kærligheden til dig og dine er bare det vigtigste i disse tider, for uden den betyder livet intet. Livet er en gave og måske skal vi også her 1 maj skænke det en tanke. Hører politikere holde 1 maj taler. Jeg ved ikke om det kun er mig der får svært ved at høre hvad der bliver sagt når tonen bliver hård og fordømmende. Der bliver jeg både døv og blind. Hvorfor kan man som politiker ikke holde sig på egen bane halvdel? Hvorfor? Og det er på tværs af partiskel, så ikke noget med om jeg er rød eller blå. Jeg bliver døv! 

I Wish Wish Wish

At vi alle kan stå sammen. Kæmpe for respekten til hinanden og favne den som som en kærlig hånd der hviler over os.

God og kærlig 1 maj til jer alle

Kys fra mig til jer❤

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.